omerizd isimli üyenin son içerikleri

1. O

Asus Anakart Bıos'u Güncellenmeli mi?

usb al yap kanka
  2. O

Asus Anakart Bıos'u Güncellenmeli mi?

güncelle güncelleme iyidir 3 5 dk sürüyor maks aç yap
  3. O

5060ti 16gb Ekran Kartını Almayı Düşünüyorum Fikriniz Nedir

abiiiihh ne bu envidiya fan boyluğu yaaaa aslşdaldaspğ kanka o değilde 5070 kovala o fiyata çıktıktan sonra msi çift fan beyaz vardı geçen gün
  4. O

20 Yaşındayım, Yaklaşık 16 Bin TL Yatırımım Var. Siz Olsanız Nasıl İlerlerdiniz?

Kardeşim yanlış anlama da hayal satmak istemem asla , aylık 500 1000 tl attığın yatırım ile Hiçbişey yapılmaz denk getir minimum 3 5 bin at part-time falan imkanın varsa işe gir bukadar da komplike hesap yapmana gerek yok hevesini kırmak istemem de aylık 1 gram altın al at köşeye bukadar bölüp...
  5. O

RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

bilgisayarı bi kere topluyon 7800x3d 10 k bandında bir işlemci anakart dediğinin de babası 6 7 k ekstra normallere göre 10 k eksik olsun diye bu riske girmem ben
  6. O

❌İndirim Bitti! Rampage Crimson Cr25r300f 25" 1 Ms Full Hd Ips 300 Hz Oyuncu Monitörü 5000 TL

Bilmiyorum kime göre neye göre renk dediğin şey ayarlanabilir bir şey ve göreceli bence renk olarak çok ta bir beklenti varsa Qled alınmalı ,kendim aldım diye demiyorum fakat bu fiyata bu hz ye gayet yeterli üzmedi hiç
  7. O

❌İndirim Bitti! Rampage Crimson Cr25r300f 25" 1 Ms Full Hd Ips 300 Hz Oyuncu Monitörü 5000 TL

1k fazla verip 25-10 aldım 320 hz cidden çok keyifli monitor herkesin ne ihtiyacı vardır bilmem de rakiplerine göre çok ucuz ama bi okadar da kaliteli bir cihaz incelemesi fazla yok ama öneririm üzmez fabrikasyon hatalı gelmediği sürece tek sıkıntısı dahili hoparloru yok o kötü
  8. O

RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

kardesim o paraya 9070xt alırım diyen gurmeler el atın adamın sorununa :D
  9. O

Monitor Önerisinde Bulunun

Beyler öncelikle merhaba bütçem 6 bin tl kadar masama 25inç e kadar bi montior sığdırabilirim kaliteli bir panel kullanması önceliğim fps ağırlıklı bütün oyunları oynuyorum şimdiye kadar seçtiğim iki model oldu öneriniz varsa değerlendirebilirim...
  10. O

33500 TL 5070 Beyaz Arayan Kaçırmasın

Arkadaşlar beyaz sistem toplayan var ise Msi 5070 500 tl kupon la beraber 33500 tl ye düşüyor değerlendirin Msı VGA Geforce Rtx 5070 12G Ventus 2x Oc Whıte RTX5070 12GB Gdrr7 192B DX12 Pcıe 5.0 X16 (3xdp 1xhdmı)...
  11. O

60.000 TL Hazır Sistem Öneri (OEM Paket)

genelde fps ve hikayeli oyunlar diye bişey yok kanka ya fps ya hikayeli çözünürlük yüksek olsun diyorsan ekran kartına odaklan cs valo da fps im yüksek olsun diyorsan işlemci çok kullanan oyun bunlar alelalde bir 5060 tak 14 e bi tane de 7800x3d tak 16ram devam et ama dersen ki ben full...
  12. O

🔥İndirim Gamepower Ryo 50mm Sürücülü Kulaklık 799 TL

beyler nasıl önerir misiniz airpodstan oynuyorum onu yıpratmak istemiyorum fazla çok bi beklentim yok kablosuz olsun isterdim de bütçe de ayıramam şimdi kulaklığa tatmin eder mi bu ?
  13. O

Askerlik Hakkında Fikir İstiyorum

1782861022 hocam 2 yıllık önlisans bittikten sonra yks ile 4 yıllık lisans bölümü yazınca da ertelenmiyor mu ben öyle biliyorum arayıp öğrenmek laızm çünkü kurallarda dengi bir okul yazmak tecil ettirmez üstü yazmak lazım diyor yani oda yks girip tekrar 4 yıllık zarttizorrtti bölümü kazanarak...
  14. O

Yeni Sistem Topluyorum Yorumlarınızı Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum çok beklentim yok çok bütçem de yok rtx5060 ddr5 6000mhz ram 1tb ssd m2 asus b650m r ryzen 5 7500f bu alacaklarımın toplamı 40 ı geçmiyor ona göre değerlendirip aynı fiyata onun yerine şunu alabilceğin dediğiniz bir parça varsa söylermisiniz (ileride...
  15. O

Cs 110-180 Fps Arası Bu Sisteme Göre Normal mi?

cs gibi oyunlarda yüksek fps almak istiyorsan 7800 x3d al tak kafan rahat olsun
Geri