Kardeşim yanlış anlama da hayal satmak istemem asla , aylık 500 1000 tl attığın yatırım ile Hiçbişey yapılmaz denk getir minimum 3 5 bin at part-time falan...
bilgisayarı bi kere topluyon 7800x3d 10 k bandında bir işlemci anakart dediğinin de babası 6 7 k ekstra normallere göre 10 k eksik olsun diye bu riske...
Bilmiyorum kime göre neye göre renk dediğin şey ayarlanabilir bir şey ve göreceli bence renk olarak çok ta bir beklenti varsa Qled alınmalı ,kendim aldım...
1k fazla verip 25-10 aldım 320 hz cidden çok keyifli monitor herkesin ne ihtiyacı vardır bilmem de rakiplerine göre çok ucuz ama bi okadar da kaliteli bir...
Beyler öncelikle merhaba bütçem 6 bin tl kadar masama 25inç e kadar bi montior sığdırabilirim kaliteli bir panel kullanması önceliğim fps ağırlıklı bütün...
Arkadaşlar beyaz sistem toplayan var ise Msi 5070 500 tl kupon la beraber 33500 tl ye düşüyor değerlendirin
Msı VGA Geforce Rtx 5070 12G Ventus 2x Oc...
genelde fps ve hikayeli oyunlar diye bişey yok kanka ya fps ya hikayeli çözünürlük yüksek olsun diyorsan ekran kartına odaklan cs valo da fps im yüksek...
beyler nasıl önerir misiniz airpodstan oynuyorum onu yıpratmak istemiyorum fazla çok bi beklentim yok kablosuz olsun isterdim de bütçe de ayıramam şimdi...
1782861022
hocam 2 yıllık önlisans bittikten sonra yks ile 4 yıllık lisans bölümü yazınca da ertelenmiyor mu ben öyle biliyorum arayıp öğrenmek laızm çünkü...