Arkadaşlar tam da kasım indirimlerinden sonra ekran kartımda yazılımsa olduğunu düşündüğüm sorunlar başladı. Şu an Gigabyte RX 7700 XT kullanıyorum. Uzun süredir de 5070 TI'a geçme düşüncem vardı. Şu an tüm ekran kartı fiyatları uçmuş ve doğru düzgün satıcılarda stok yok. Bilgisi olan var mı bu...
Hocam anakartı da güncelleyeceğim için ne kadar kalır bilmiyorum ama 6-7k arası öneri yapabilir misin? Bir de kasama 360mm soğutucu sığmıyor. Öyle bir sıkıntım da var.
Arkadaşlar bilgisayarım için kablolu kulakiçi kulaklık arıyorum. Genelde ses kasmanın önemli olduğu Valorant, Delta Force gibi oyunlar oynuyorum. JBL Quantum 50'yi tavsiye eder misiniz? Etmezseniz de 1000 TL bütçe ile ne önerirsiniz(Yine kablolu tabi)?
hocam kasa deepcool cc560 + 700w psu olan modeli, ek olarak MSI Pro A620M-E + 7500f var.
1723455477
bu arada peşin fiyatına alacaklar varsa https://www.itopya.com/gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti_u24236 buna da bakın yanında 4 tane de oyun hediye veriyorlar
Arkadaşlar selamlar, bilgisayarı her yeniden başlattığımda MSI Center Soğutma Sihirbazı üzerinden yaptığım ayarlar sıfırlanıyor. Bu durumu nasıl çözerim?