Hocam anakartı da güncelleyeceğim için ne kadar kalır bilmiyorum ama 6-7k arası öneri yapabilir misin? Bir de kasama 360mm soğutucu sığmıyor. Öyle bir sıkıntım da var.Yetmez. 360mm düzgün bir sıvı soğutma veya çok kaliteli bir kule tipi soğutma lazım. Bütçe belirtirsen öneri yaparım
Kasa değiştirmen iyi olur. Zoko amiral kasası 360mm destekliyor 2000 lira falan. 5000 bütçeyle de arctic liquid freezer II veya III 360mm alsan baya iyi olur ama sanırım II modelinin stokları bitti.Hocam anakartı da güncelleyeceğim için ne kadar kalır bilmiyorum ama 6-7k arası öneri yapabilir misin? Bir de kasama 360mm soğutucu sığmıyor. Öyle bir sıkıntım da var.
Anakartı ne düşünüyorsunHocam anakartı da güncelleyeceğim için ne kadar kalır bilmiyorum ama 6-7k arası öneri yapabilir misin? Bir de kasama 360mm soğutucu sığmıyor. Öyle bir sıkıntım da var.
Asus Rog strix x670e-e gaming wifi olacak gibi.Kasa değiştirmen iyi olur. Zoko amiral kasası 360mm destekliyor 2000 lira falan. 5000 bütçeyle de arctic liquid freezer II veya III 360mm alsan baya iyi olur ama sanırım II modelinin stokları bitti.
@Palo DAYI zoko amiral sen mi kullanıyordun? Liquid Freezer sığar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartı ne düşünüyorsun
Baya kaliteli hava soğurucu da alabilirsin demiştin. Öyle yapsam olmaz mı?Kasa değiştirmen iyi olur. Zoko amiral kasası 360mm destekliyor 2000 lira falan. 5000 bütçeyle de arctic liquid freezer II veya III 360mm alsan baya iyi olur ama sanırım II modelinin stokları bitti.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ctua-nh-d15-special-am4-am5-1163375924/detay/Soru başlıktaki gibi. İleride işlemcimi güncellemeyi düşünüyorum. Elimde LE500 var, yeniden bir soğutucu almam gerekecek mi sizce?
Çok komiksin bir daha olmasın
Kalınlıktan dolayı dedim arctic kalın yaKasanin ustu 420mm sivi sogutmada destekliyor diye biliyorum ama 360lik alsa çok rahat sığar kasa geniş güzel kasa
noctualar en kalıtelı fana sahıp sogutucular bır sıkıntı olmaz ama bu paralara sıvı sogutma alınırÇok komiksin bir daha olmasın
Kalınlıktan dolayı dedim arctic kalın ya
Sığar bence bende suan sadece fan takılı yukarıda baya boşluk var evde olsam olcerdimde evde degilimÇok komiksin bir daha olmasın
babanın oğluyla konuşmuyorsun biraz nezaketli ol saygılı ol efendi ol ki karakterin belli olsun .iyi günlerÇok komiksin bir daha olmasın