7500F için sıvı soğutma önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Arkadaşlar selamlar, Bu işlemci için f/p sıvı soğutma arıyorum DeepCool LE500 buldum sizce alınır mı iş görür mü uzun vadede upgrade yapmayacağım çünkü. Bir de ufak sorum var beyaz kasaya siyah sıvı soğutma uyumlu olur mu görsellik açısından? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar selamlar, Bu işlemci için f/p sıvı soğutma arıyorum DeepCool LE500 buldum sizce alınır mı iş görür mü uzun vadede upgrade yapmayacağım çünkü. Bir de ufak sorum var beyaz kasaya siyah sıvı soğutma uyumlu olur mu görsellik açısından? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
DeepCool kaliteli markadır LE500 alabilirsin arkadaşimda var

Kasa marka model ne?

Yok hocam kule tipinden gına geldi ve hiç estetik durmuyor.

Şöyle bir ikilemde kaldım eğer beyaz siyah uyumu yapabilirsem kasa Cougar MX220 eğer olmazsa ASUS A21 Plus
360mm düşünürsen alimde arctic liquid freezer 2 360mm argb var uyguna bırakırım hem estetik hem soğutma olarak güzel bir model

360mm düşünürsen alimde arctic liquid freezer 2 360mm argb var uyguna bırakırım hem estetik hem soğutma olarak güzel bir model
yok hocam 240mm yeterli bu işlemci için sadece fiyat performans sıvı soğutma arıyorum o kadar.

Geri