EPZ G30 aldım, biraz pahalı bir model 4.4k
1769693065
Kulakiçi ne yöneldim reis, kulak üstü hem saçı bozuyor hem çok kaba, ilerde masaüstü setup kurarsam...
Deneme yanılma işleri bunlar, biraz uğraşman gerekecek. Yabancı forumlara, reddit e vs de bak. Chat GPT ye de sorabilirsin. Samanlıkta iğne aramak gibi bu...
En temizi öncelikle pc yi güvenli modda başlatıp ddu ile ekran kartı sürücününü silmek, sonda amd nin kendi sitesinden yüklemek. Pc yi güvenli modda açmayı...
Beni aramıyorlar ama sürekli mesaj arıyorlar, telefonun kendi klasik google mesajları güzel filtreliyor. Arama için ne yapılabilir bilmiyorum ama. Belki hat...
Çok sık nick değiştirmeni önermem, sonra oyundaki arkadaşlar tanıyamiyor felan. Ayrıca nick işi tamamen kişisel. Ben kendi nikimin sonuna gülücük koyuyorum...
Boş bir gmail hesabı ile ücretsiz kullanabilirsin. 5dakika sürmez yeni mail açmak. Ayrıca hattında kopma ve zayıflık var ise öncelikle teknik desteği ara...
hocam şahsen ben 2 senedir asusun tuf gaming serisinden h1 kullanıyorum gayet sorunsuz ve hatasız bi ürün hem bütçeni zorlamaz hemde güzel performanslı...
Ben de kulaklık arıyorumdum ve IEM den yana karar kıldım. Wraith sitesinden EPZ G30 (4300₺ gibi fiyatı vardı) aldım. Geldiğinde deneyimleyip tekrardan cevap...