Onboarding Uzmanı isimli üyenin son içerikleri

1. O

🔥İndirim İPHONE 16E DİP FİYAT 37899TL

kaç taksit yapılıyor ve sürekli fotoğraf çeken birisi için iyi mi ,kardeşime alacağım şu an iphone xr kullanıyor ama kamerasını çok beğenmiyor sanırım
  2. O

Düğüne Girişi Müziği için Tavsiye ( Underrated veya Anime müziği)

Hahahahaha şeytan dürtmüyor değil ama biz yine de güzel tavsiyeler verelim lütfen 1752428778 Bunu bende beğendim ama herkes kullandığı için istenilmedi
  3. O

Düğüne Girişi Müziği için Tavsiye ( Underrated veya Anime müziği)

Merhabalar Arkadaşlar, En yakın iki arkadaşım evlenecek , kendileri mühendis ve düğüne giriş müziği olarak bir anime müziği yada Underrated , bilinmedik bir parça ile salona giriş yapmak istiyorlar ,arkadaş çevresi olarak verdiğimiz hiçbir tavsiyeyi beğenmediler, sizlerden tavsiyelerinizi rica...
  4. O

Anne kedi yavrularını sürekli eve sokmaya çalışıyor , nasıl engel olurum

Merhabalar Arkadaşlar, Evimiz bahçeli ve bahçedeki kömürlükte bir kedi doğum yapmış, yavrularını sürekli eve sokmaya çalışıyor , evdeki 6 kişi de kedilerden huylanıyor ve alerji oluyorlar hatta öğürmeye başlıyorlar bir süre sonra , bu sıcakta kapı veya pencere açamaz olduk, kediye zarar...
  5. O

Bu tarz fırsatlar gerçek mi

Merhabalar, iyi forumları, Aşağıya bırakacağım Facebook paylaşımı ile ilgili bir sorum var ,çok Facebook kullanan bir insan değilim ama sürekli böyle postlar geliyor, bunlar dolandırıcılık gibi geliyor ama yorum yapan insanlar gerçek insan , bu tarz fırsatlar gerçek mi...
  6. O

Yardım VDSL Modem Seçimlerim için Yorum ve Tavsiyelerinizi rica ederim :)

benim eski modemim adsl idi bozulunca farkında olmadan vdsl aldım ve internetten alabileceğim hızın aslında daha fazla olduğunu fark ettim
  7. O

uyarı için teşekkür ederim , fark etmemiştim keza konu hakkında da çok bir bilgim yok maalesef :) 1746905876 kendi deneyimlerimden yola çıkarak oldukça fazla etkisi olduğunu düşünüyorum :)
  8. O

Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere 1300-2000 TL arasında seçtiğim 4 Modem hakkında yorum ve tavsiyelerinizi rica ederim , linkleri ayrıca görselin altında aşağıda paylaşıyor olacağım :)...
  9. O

Öneri VDSL Modem Önerisi..

Ne aldınız ve kaça aldığınızı söyleyebilir misiniz hocam
  10. O

🔥İndirim 21k dan 19k düşen 65 inç akıllı TV

Box alırsın derken ne demek istediniz anlamadım ,rica etsem açar mısınız :) 1746463289 ben aldım ama ürünü 2-3 ay sonra açacağım için nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum , " box kullanmaya gerek kalmaz " derken, box nedir bilmiyorum :)
  11. O

🔥İndirim Giyim Zara, Bershka, Pull&Bear indirime girecek ürünler belli oldu!

tavsiye edebileceğiniz üst giyim var mı , tişört, kazak, gömlek , lakos gibi :)
  12. O

Torrentden oyun indireceğim güvenilir midir?

İndirme nasıl yapılır hocam
  13. O

Akbank Oyun Alışverişlerinde %50 iade

Neye göre tanım yapılmış bilmiyorum ama harcama yaptım, herhangi bir cashback olacağına dair bilgilendirme olmadı, çok anlamadım açıkçası sistemlerini
  14. O

Türk net ping sorunu

bir haftadır aynı sorundan muzdaripim
Geri