Düğüne Girişi Müziği için Tavsiye ( Underrated veya Anime müziği)

Reaksiyon skoru
12
Merhabalar Arkadaşlar,

En yakın iki arkadaşım evlenecek , kendileri mühendis ve düğüne giriş müziği olarak bir anime müziği yada Underrated , bilinmedik bir parça ile salona giriş yapmak istiyorlar ,arkadaş çevresi olarak verdiğimiz hiçbir tavsiyeyi beğenmediler, sizlerden tavsiyelerinizi rica ederim :pikacu:

Bence trolle

O çok zor ya

Merhabalar Arkadaşlar,

En yakın iki arkadaşım evlenecek , kendileri mühendis ve düğüne giriş müziği olarak bir anime müziği yada Underrated , bilinmedik bir parça ile salona giriş yapmak istiyorlar ,arkadaş çevresi olarak verdiğimiz hiçbir tavsiyeyi beğenmediler, sizlerden tavsiyelerinizi rica ederim :pikacu:
geleneği bozmayalım gittiğim her düğünde bu lanet müziği duyuyorum bide irem derici şarkıları

Yaptıktan sonra instagrama atın viral olsun dalga geçip zorbalayalım
Hahahahaha şeytan dürtmüyor değil ama biz yine de güzel tavsiyeler verelim lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geleneği bozmayalım gittiğim her düğünde bu lanet müziği duyuyorum bide irem derici şarkıları
Bunu bende beğendim ama herkes kullandığı için istenilmedi

Merhabalar Arkadaşlar,

Emre fel yar bensiz olabilir
Prens izleyip sevdilerse prens müziğiyle girebilirler geçen instagramda görmüştüm iyiydi baya

tokyo drift

böyle şeyler çocukça ve aptalca durur doğru düzgün bir müzik koysunlar gidip irem derici koymasın ama mesela 505 falan o tarzda müzikler koyabilirler gidipde gölge boksu yapmasınlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri