Araştırma yaptım hocam biraz kasaya taktıgımda sesler ıyı ama cızırtı yapıyor anakarta taktıgımdada kulaklık degılde hoporler olarak algılıyor ve tam guc vermıyor
1715255115
Razer Thx Spatial adlı yazılımı indirip birazcık ayar çektim ve Kulaklığın tam performansıa ulaştım xbox kolunda takılı...
Başlıkta Dediğim gibi xbox 9.nesil gamepadim var jack girisine kulaklıgımı taktım ve bassları arttı ses kalitesi arttı direk bilgisayara taktıgımda daha kotu performans alıyorum asus a520m-k ankartım var kulaklıgımda razer black shark v2x ve üst girisine taktıgımda anakartın cızırtı yapıyor...
(: az kaldı knk bırılerıyle konustum aileden ayrılıcam baska yerde istekli çalışmaya gidicem
1714834135
dovmuyolarkı benı aılem sadece ne bılım herseyımı alırlar hayatı zından ederler eve kapatırlsr fılan
Bu tür bi ilaç fazla kullanılmasında bi sorun olurmu bi nevi intihar antidepresan ilaçlarına nasıl ulasabılırım psikolojim bozuldu artık yasamak istemiyorum evde bulabildigim bi ilaç bu var zarar verirmi dogal bisey galiba
[URL
unfurl="true"]https://ty.gl/p4blibt3xl[/URL]
aileminde dikkatini...
Başlıktanda anlicağınız Üzere İnstagram üzerinden bi projeksiyon cihazı buldum fazla anlamıyorum yardımcı olabılırmısınız alıcak olan varsada onlarda ornek olursunuz...