Onur Torul isimli üyenin son içerikleri

1. Onur Torul

9060 XT İçin Monitör Tavsiyesi

rog olan o yüzden aklıma daha çok yatıyor. hocam valla 5-6 senedir curved kullanıyorum alıştım ya :) teşekkür ederim g6 nında 240hz olması diğerlerine göre avantajlı
  2. Onur Torul

Teşekkürler tavsiyeleriniz için. VA panelde sorun çıkar mı? Benim şuan ki monitörümde VA bi sorununu görmedim ama ghosting vs. olabilir diyenler var
  3. Onur Torul

Sistem kaldırıyosa tamamdır hocam. Attığınız monitörde güzelmiş. Akşam gaming gecesini bekliyim diyorum belki bu tip monitörler indirme girer. Olmazsa attığınızı da değerlendireceğim.
  4. Onur Torul

Arkadaşlar iyi günler herkese. 9060xt 16gb ve 7800x3d ikilisi var. Aktif olarak 1080p 144hz monitör kullanıyorum ve bunu 2k ile değiştirmek istiyorum. Rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden hz de önemli. Fakat özellikle Forza Horizon, Gta, Rdr2 vb. oyunlarda 2k çözünürlüğe aldığımda...
  5. Onur Torul

Youtube premium ve music için ayrı para aldı

İyi günler arkadaşlar, Youtube müzik üyeliğim vardı sütesi bitince ödemesini yapmadım ve Youtube premiuma geçtim nasılsa içinde ikisife var diye. Fakat premium üyeliği aldıktan bi kaç saat sonra Youtube müzik üyeliği içinde kartımdan para kesildi. İki üyelikte aynı gmail üzerinde. Bu durumu...
  6. Onur Torul

İnstagram biyografisinden bağlantı kaldırma sorunu

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Annem instagram profiline whatsapp bağlantısı eklemiş ve şimdi kaldıramıyoruz. Profili düzenle kısmından bağlantılara baktığımda yanında 1 yazıyo fakat bastığımda hiç bi şey gözükmüyor. Bağlantıyı nasıl kaldırabilirim yardım edin lütfen.
  7. Onur Torul

Mouse switch önerisi

evet tamamdır teşekkürler
  8. Onur Torul

Mouse switch önerisi

ortalama günlük 5-6 saat pc deyim ve piller baya dayanıyor 1 aydan fazla rahat kullanıyorum. Switch değiştirmeye gelirsek bilgisayarcıya gitmeyi düşünüyorum çünkü lehim bilgim vs. yok maalesef.
  9. Onur Torul

Mouse switch önerisi

duracell simply
  10. Onur Torul

Mouse switch önerisi

tamamdır o zaman performans olarak hemen hemen aynılarsa sesine vs. göre karar veririm artık
  11. Onur Torul

Mouse switch önerisi

Arkadaşlar logitech g305 mouse kullanıyorum fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Bende mouse switchlerini araştırdım ve Huano Blue Shell/Pink Dot ile Kalih GM 8.0 arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da başka bi öneriniz var mı?
  12. Onur Torul

Fan montajı nasıl yapılır ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar corsair spec delta rgb kasam var ve https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-120mm-fan/ bu fanlardan 2 tane alıp üst tarafa montajlamak istiyorum ancak iki sorum olacak bu fanlar alınır mı ve alırsam kabloları nasıl montajlayacağımı bilmiyorum yardım...
  13. Onur Torul

Windows Defender Hatası

Ben daha önceden silmeye çalışmıştım fakat yetkiniz yok tarzı bi hata vermişti sonra ismini tam hatırlamıyorum ama iou tarzı bi uygulamayla silmiştim şimdi pc nin her yerine baksamda cheat engine yi bulamadım
  14. Onur Torul

Windows Defender Hatası

Zamanında gta da hile yapıyım demiştim sonra ban yemekten korktum -
  15. Onur Torul

Windows Defender Hatası

Deniyorum hemen
Geri