Sevgili arkadaşlar aşagıda verdiğim limkteki pc alınır mı sıcaklık ile ilgili sorun yaşarmıyım cevaplarınızı bekliyorum
https://www.itopya.com/teknopanda-amd-ryzen-7-2700x-gigabyte-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
Sevgili arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum max bütçem 8500 tl ekran kartı rtx 2060 super olsun istiyorum ama şu anda piyasada böyle bir hazır sistem yok tavsiyelerinizi bekliyorum
Sevgili arkadaşlar donanım arşivinin yeni çıkarttığı pc rtx 2070 yaparak aldım sisteme çok para verdiğim için monitöre az para kaldı bu sistemi üzmeyecek monitör tavsiyelerinizi bekliyorum
Sevgili arkadaşlar pch hocasını pch s class sistemini işlemciyi 3600 yapıp almayı düşünüyordum ama donanım arşivi yeni pcsini çıkarttı onun hediyeleri bitmiş fakat pc hocasının sisteminde 2 tane fan veriyorlar donanım arşivinin sisteminde ekran kartını rtx 2070 yapıp almayı düşünüyorum sizce...
Sevgili arkadaşlar pch s class mï yoksa pintipandanın piyasaya yeni sürmüş olduğu tekopanda mı ikisininde işlemcisini r5 3600 yapıp almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
Sevgili arkadaşlar oyun laptopu almayı düşünüyorum hem ders çalışıp hem oyun oynuyacam dizüstü olması şart 8000 lira olmalı en yüksek cevaplarınızı bekliyorum
Sevgili arkadaşlar oyun laptopu almayı düşünüyorum hem ders çalışıp hem oyun oynuyacam dizüstü olması şart 8000 lira olmalı en yüksek cevaplarınızı bekliyorum