Oparatör isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

atk battle axe 2 adet beyaz kullanıyorum 2 ay oldu hanımla eşli oyunlar oynuyoruz En ufak bir kötü yorumlayacak bir durumum yok. Fiyatı fazla diyenler olmuştu. Ben aldırmadım her zaman premium hissi veren ürünler pahalı oluyor diğer ürünleri bilniyorum ben baya araştırıp almıştım 8bitdo ürünün...
  2. O

Yardım Termal Pad 2mm İhtiyaç

Ya tek el satısı oldugu ıcın sanki fahiş fiytaan satılıyor gibi geldi bana birde
  3. O

onu lacam da sadece elinde olup da kenara atılmıs ıhtıyacı kalamıs bı dosta varsa ondan alayım dıyorum cunku bende alırsam yarıdan fazlası bır daha kullanılmamak uzere dolaba kalkacak
  4. O

Ekran kartı vram için Termal pad 2mm termal pad ihtyacım var. Sıfır 700 tl alabilirim ancak yarsını bile kullanamayacağım O yüzden elinde fazlalık olan varsa alabilirim hayrına Afyonkarahisar elden olur veyahut kargo karsılarım Icedragon gibi hatrı sayılır bişy düşünüyorum
  5. O

Yardım Ekran Kartı Sıcaklık Furmak Değeri Nasıl?

Değerli yorum ve tavsiyeniz için teşekkür ederim fikirlerinize aynen katılıyorum 1772575420 Hocam pad mm kalinlari çok farklı suprimde 10 çeşit pad var tanıdık da yok onu güvenip yaptıracak bizim buralarda
  6. O

Harbiden hem fanlar rahatladı hem sıcaklık düştü suprim hakkını verdi
  7. O

1772574176 Bakım yaptım hocam baya iyi oldu net yüzde 10 düştü
  8. O

Hocam suprim ekran Msı da en saglam seri diye bılıyorum Termal Macun değiştirebilirimde termal pad sıkıntı onu yapamam mMM degerleini bilmediğim için
  9. O

Çözüldü✓ DOLANDICI 4070 Tİ SÜPER SARI SİTE

Hele bir de sohbeti artırın daha neler neler
  10. O

Çok rahat çok prfsyonel
  11. O

Kullanıcı için değerli bir tavsiye ama benim için pek öenmli değil dediğim gibi işim gereği böyli kişileri kanun ve toplumsal sorumluluk gereği ortaya çıkarıp başkllarına zarar vermemesi sağlamak Vatandas kime güveneceğini bilemiyor boylee tıpler yuzuden
  12. O

SARI SİTE YÖNETİCİ TARAFIMA BİLGİ VERİP NUMARA ÜZERİNDEN KALDIRILDIĞINI SÖYLEDİ DİĞER İLANLA UĞRASIYORUM DEVAMINDA
  13. O

Konum atıyorlar fatura atıyorlar sesli iletişimde var adınıza video cekıp wp den de gönderiyorlar Emin olun Sağlam Tezgahçılar 1772464396 [H3 id='Bu+ilan+kaldrld+BLGNZE...']Bu ilan kaldırıldı BİLGİNİZE...[/H3] [H3...
Geri