atk battle axe 2 adet beyaz kullanıyorum 2 ay oldu hanımla eşli oyunlar oynuyoruz En ufak bir kötü yorumlayacak bir durumum yok. Fiyatı fazla diyenler olmuştu. Ben aldırmadım her zaman premium hissi veren ürünler pahalı oluyor diğer ürünleri bilniyorum ben baya araştırıp almıştım
8bitdo ürünün...
onu lacam da sadece elinde olup da kenara atılmıs ıhtıyacı kalamıs bı dosta varsa ondan alayım dıyorum cunku bende alırsam yarıdan fazlası bır daha kullanılmamak uzere dolaba kalkacak
Ekran kartı vram için Termal pad 2mm termal pad ihtyacım var.
Sıfır 700 tl alabilirim ancak yarsını bile kullanamayacağım O yüzden elinde fazlalık olan varsa alabilirim hayrına Afyonkarahisar elden olur veyahut kargo karsılarım
Icedragon gibi hatrı sayılır bişy düşünüyorum
Değerli yorum ve tavsiyeniz için teşekkür ederim fikirlerinize aynen katılıyorum
1772575420
Hocam pad mm kalinlari çok farklı suprimde 10 çeşit pad var tanıdık da yok onu güvenip yaptıracak bizim buralarda
Kullanıcı için değerli bir tavsiye ama benim için pek öenmli değil dediğim gibi işim gereği böyli kişileri kanun ve toplumsal sorumluluk gereği ortaya çıkarıp başkllarına zarar vermemesi sağlamak Vatandas kime güveneceğini bilemiyor boylee tıpler yuzuden
Konum atıyorlar fatura atıyorlar sesli iletişimde var adınıza video cekıp wp den de gönderiyorlar Emin olun Sağlam Tezgahçılar
1772464396
[H3 id='Bu+ilan+kaldrld+BLGNZE...']Bu ilan kaldırıldı BİLGİNİZE...[/H3]
[H3...