Palme yayınlarıydı
1766080512
9. sınıf konuları varmış baktım ama 10. sınıf olarak 15 tane üçgenlerden vardı kalan sorular asal sayılardı asal sayıları ve bir kaç üçgen sorusu çözdüm onlarda 10 net yaptı fizik kısmında sorunum yoktu 8 soru vardı 7D yaptım kimyada ve biyolojide hocamızın...
Toplam 100 soru vardı dediğiniz gibi yanlışlarıma bakıyorum tekrar ediyorum 1 2 hafta geçiyor bakmadan çözmeye çalışıyorum genel ortalamam şuan 85 sosyalleşme ve kültürleşme konusunda ki önerinizi ön plana alacağım teşekkürler.
10. Sınıfa gidiyorum bugün deneme yaptılar 53 net çıkarttım matematik kimya ve biyolojide sıkıntım var matematik de 7 net çıkarıyorum nasıl bir yol ilerlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Nvidia arada sırada oyunlar veriyor biliyorsunuzdur. Fakat ben bu oyunları alamadığımı fark ettim. ‘Kodu kullan’ diyorum ama geçersiz diyor, Steam’de de gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Az önce 2 kod daha vardı, onları da kullan dedim fakat kod geçersiz diyor.
Merhaba 10. sınıfa gidiyorum fakat yetersiz çalıştığımı ve 11. için yetersiz kaldığımı düşünüyorum elimde test kitabı vesayre var fakat belli bir yere kadar gidebiliyorum devamı gelmiyor sizce ne yapmalıyım notlarım ortalama olarak 82 civarında fizik dışında 75 altı notum yok yeni müfredata...
Hocam dosyalarda bir dosyayı silmiştim TargetHardwareProfiller.dll dosyasını silmiştim bence silmek yerine oyun dosyalarından çıkarıp bi yerde saklayın ne olur ne olmaz diye
Mihawkı tavsiye etmem bende var alalı 1.5 sene oluyor cızırtı problemi var 10 dakikaya bir başlıyor 6-7 dakika sürüp susuyor pedleri 5 ay da yıpranıp döküldü zaten h2002p yi bilmiyorum ama dediğim gibi mihawk tavsiye etmiyorum.
Yeni olması önemli değil aralarında 2 yıl var sanırım ama çok daha iyi bu monitör aoc göre. Dediğim gibi 14k ya yeni modeli var 300hz ona da bakmanızı tavsiye ediyorum.