Orhan.Kuruk isimli üyenin son içerikleri

1. O

Sevdiğim Kıza yazmaya çekiniyorum ?

var kankam ama buda gönül işde ota da konuyor boka da 1629495703 knk bana ilgi duymasını sağlamam lazm işde şuan bana karşı bi ilgisi yok bende biliyorum.
  2. O

yazmasını bekliyom ama yazmıyo kanka bende yazmaya çekiniyom nolcak bilm
  3. O

sen kıza yazdınmı hiç konuştunmu
  4. O

hocam bu kız benim rüyama girdi 6 gündür de girmeye devam ediyo normalde bu kız benim aklımda yokdu nasıl olduysa birden girdi her işimde aklımdan çıkmıyo kafayı yicem 1629471471 arkadaşlara söylüyom anca yaz konuş çekinme diyorlar ama öyle kolay değil benim adıma
  5. O

Olmassa evet öyle yapıcaz mecbur umarım olur bende sanmıyorum ama :(
  6. O

haklısın ama bi şansımı denemek istiyorum 1629471141 mecbur öyle yapcaz o zaman :(
  7. O

kanka yazmakdan korkuyom evet ama bide görüldü attı en son yazışmamızda ona kırgınım biraz ondanda yazasım gelmiyo kız beni takmıyo gibime geliyo
  8. O

bence olur kankam neden olmasın bi insanı zamanla tanırsın ve seversin ilk görüşte aşk boş.
  9. O

anlatmaya gerek yok hocam herşeyi anlattım orda :)
  10. O

hocam aynı kuşku bendede var ama şuan hoşlandığımı söylesem reddedeceğini biliyorum çünkü kız benden bişey hissetmiyor arkadaş olmamız lazım önce kendimden hoşlandırmam lazım. Ama ben özgüvensizim.
  11. O

Arkadaşlar ortaokulada bi tane kız seviyordum ama gidip konuşamıyordum. Arkadaşım söylemişdi seni seviyor diye sevgili yapmak istemiyormuş seni kardeşim olarak görüyorum falan demiş. Bu kız 6 gün aralıksız rüyama girdi şimdide aklımdan çıkmıyor. Bi özgüvenle yazdım uzun uzun konuştuk fakat...
Geri