anlatmaya gerek yok hocam herşeyi anlattım ordaBi anlatsanıza şu olayı.
Neden hep Emydn10![]()
Kanka zamanla senden hoşlandırtma gibi bir durum olmuyor.hocam aynı kuşku bendede var ama şuan hoşlandığımı söylesem reddedeceğini biliyorum çünkü kız benden bişey hissetmiyor arkadaş olmamız lazım önce kendimden hoşlandırmam lazım. Ama ben özgüvensizim.
Onu sormamış. Sorduğu soru:anlatmaya gerek yok hocam herşeyi anlattım orda![]()
bence olur kankam neden olmasın bi insanı zamanla tanırsın ve seversin ilk görüşte aşk boş.Kanka zamanla senden hoşlandırtma gibi bir durum olmuyor.
knk kendin ol başkası gibi davranma sadece kendin ol ve yazmaktan korkmaArkadaşlar ortaokulada bi tane kız seviyordum ama gidip konuşamıyordum. Arkadaşım söylemişdi seni seviyor diye sevgili yapmak istemiyormuş seni kardeşim olarak görüyorum falan demiş. Bu kız 6 gün aralıksız rüyama girdi şimdide aklımdan çıkmıyor. Bi özgüvenle yazdım uzun uzun konuştuk fakat mesajıma görüldü attı en son bende iyi geceler diyerek konuşmayı bitirdim. Kız görüldü attığı için ve ortaokulda reddeddiği için pek yazasım gelmiyor açıkcası ama seviyorum onun yazmasını bekliyorum cevap gelmiyor ne yapmam lazım? Kız bide eski sewgilimle yakın arkadaşdı eskiden ama şuan hala öylelermi bilmiyorum instagramdan birbirlerini takip etmiyorlar samimi değiller sanırım eskisi kadar.
kanka yazmakdan korkuyom evet ama bide görüldü attı en son yazışmamızda ona kırgınım biraz ondanda yazasım gelmiyo kız beni takmıyo gibime geliyoknk kendin ol başkası gibi davranma sadece kendin ol ve yazmaktan korkma![]()
seni takmayan kızı boşver senden hoşlanmıyo demek ki sana değer veren kızlarla konuşkanka yazmakdan korkuyom evet ama bide görüldü attı en son yazışmamızda ona kırgınım biraz ondanda yazasım gelmiyo kız beni takmıyo gibime geliyo
haklısın ama bi şansımı denemek istiyorumKarşim Kız Sana İlgi Duymuyorsa O İş Yaş Seni 1 Kere Reddeden Hep Reddeder Demekki Seni Sevmiyor Git Başka Kız Bul Arasan Daha Güzelinide Bulursun.
mecbur öyle yapcaz o zamanseni takmayan kızı boşver senden hoşlanmıyo demek ki sana değer veren kızlarla konuş![]()
Şansını Her Zaman Dene Deneme Demiyorum Ama Olmassa Artık Kafana Takma Ve Başka Denizlere Yelken Aç.haklısın ama bi şansımı denemek istiyorum
Olmassa evet öyle yapıcaz mecbur umarım olur bende sanmıyorum amaŞansını Her Zaman Dene Deneme Demiyorum Ama Olmassa Artık Kafana Takma Ve Başka Denizlere Yelken Aç.
bende senin yaşadıklarını yaşadım 1 2 ay unutamadım ama sonra nası olduysa unuttum onu artık takmamaya başladımhaklısın ama bi şansımı denemek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mecbur öyle yapcaz o zaman![]()
hocam bu kız benim rüyama girdi 6 gündür de girmeye devam ediyo normalde bu kız benim aklımda yokdu nasıl olduysa birden girdi her işimde aklımdan çıkmıyo kafayı yicembende senin yaşadıklarını yaşadım 1 2 ay unutamadım ama sonra nası olduysa unuttum onu artık takmamaya başladım
arkadaşlara söylüyom anca yaz konuş çekinme diyorlar ama öyle kolay değil benim adımahocam bu kız benim rüyama girdi 6 gündür de girmeye devam ediyo normalde bu kız benim aklımda yokdu nasıl olduysa birden girdi her işimde aklımdan çıkmıyo kafayı yicem