Sevdiğim Kıza yazmaya çekiniyorum ?

hocam aynı kuşku bendede var ama şuan hoşlandığımı söylesem reddedeceğini biliyorum çünkü kız benden bişey hissetmiyor arkadaş olmamız lazım önce kendimden hoşlandırmam lazım. Ama ben özgüvensizim.
Kanka zamanla senden hoşlandırtma gibi bir durum olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlatmaya gerek yok hocam herşeyi anlattım orda :)
Onu sormamış. Sorduğu soru:
"Neden kız ile ilgili konulara hep @Emydn10 etiketleniyor ?"

Arkadaşlar ortaokulada bi tane kız seviyordum ama gidip konuşamıyordum. Arkadaşım söylemişdi seni seviyor diye sevgili yapmak istemiyormuş seni kardeşim olarak görüyorum falan demiş. Bu kız 6 gün aralıksız rüyama girdi şimdide aklımdan çıkmıyor. Bi özgüvenle yazdım uzun uzun konuştuk fakat mesajıma görüldü attı en son bende iyi geceler diyerek konuşmayı bitirdim. Kız görüldü attığı için ve ortaokulda reddeddiği için pek yazasım gelmiyor açıkcası ama seviyorum onun yazmasını bekliyorum cevap gelmiyor ne yapmam lazım? Kız bide eski sewgilimle yakın arkadaşdı eskiden ama şuan hala öylelermi bilmiyorum instagramdan birbirlerini takip etmiyorlar samimi değiller sanırım eskisi kadar.
knk kendin ol başkası gibi davranma sadece kendin ol ve yazmaktan korkma:)

Karşim Kız Sana İlgi Duymuyorsa O İş Yaş Seni 1 Kere Reddeden Hep Reddeder Demekki Seni Sevmiyor Git Başka Kız Bul Arasan Daha Güzelinide Bulursun.

kanka yazmakdan korkuyom evet ama bide görüldü attı en son yazışmamızda ona kırgınım biraz ondanda yazasım gelmiyo kız beni takmıyo gibime geliyo
seni takmayan kızı boşver senden hoşlanmıyo demek ki sana değer veren kızlarla konuş:)

Karşim Kız Sana İlgi Duymuyorsa O İş Yaş Seni 1 Kere Reddeden Hep Reddeder Demekki Seni Sevmiyor Git Başka Kız Bul Arasan Daha Güzelinide Bulursun.
haklısın ama bi şansımı denemek istiyorum

seni takmayan kızı boşver senden hoşlanmıyo demek ki sana değer veren kızlarla konuş:)
mecbur öyle yapcaz o zaman :(

haklısın ama bi şansımı denemek istiyorum

mecbur öyle yapcaz o zaman :(
bende senin yaşadıklarını yaşadım 1 2 ay unutamadım ama sonra nası olduysa unuttum onu artık takmamaya başladım

bende senin yaşadıklarını yaşadım 1 2 ay unutamadım ama sonra nası olduysa unuttum onu artık takmamaya başladım
hocam bu kız benim rüyama girdi 6 gündür de girmeye devam ediyo normalde bu kız benim aklımda yokdu nasıl olduysa birden girdi her işimde aklımdan çıkmıyo kafayı yicem

hocam bu kız benim rüyama girdi 6 gündür de girmeye devam ediyo normalde bu kız benim aklımda yokdu nasıl olduysa birden girdi her işimde aklımdan çıkmıyo kafayı yicem
arkadaşlara söylüyom anca yaz konuş çekinme diyorlar ama öyle kolay değil benim adıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,017
Üyeler
187,280
Son üye
miko_miko
Geri