Orkunw isimli üyenin son içerikleri

1. O

Monitör Tavsiye Edebilir Misiniz

Merhabalar, 5k bütçem var bu üç modeli aklıma kestirdim 24inç 165hz IPS olarak bakıyorum. MSI MAG 256F, PHILIPS EVNIA 24M2N3201A beyaz olan ve Asus VG249Q3A hangisini önerirsiniz?
  2. O

🔥İndirim ViewSonic VX2758A 2K 170hz IPS Monitör 5999 TL

Aynı monitör zaten N11 de bir tık daha ucuza satılıyor ve itopyada yazan indirimsiz fiyat etmez bence biraz yanlış bir iş yapıyor itopya. Monitörde araştırdığım kadarıyla çok giriş seviye bir monitör.
  3. O

5.000 TL Monitör Önerisi

.
  4. O

5.000 TL Monitör Önerisi

Ben araştırmaya başladığımda seçenekleri azalta azalta bu attığım 2 monitöre düştüm. Genelde 2412f e arkadaşın attığı modelden daha iyi diyorlardı. Ama g2412f ile dell arasında kaldım ben dellin yorumları biraz daha iyi gibi.
  5. O

5.000 TL Monitör Önerisi

Merhabalar, yarın monitör alacağım şuan bulduğum modeller: https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-g2422hs-23-8-inc-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/ https://www.n11.com/urun/msi-g2412f-238-1-ms-180-hz-adaptive-sync-full-hd-rapid-ips-led-monitor-52407128 Birde sonradan...
  6. O

2500 TL Mekanik Klavye Önerisi

Bu yazdıklarım, akko, vgn falan bu markalar bu bütçede alınabilecek marka dediğimiz klasik klavyelerden daha kaliteli mi mesela çünkü 2-3k arası bu 5-6 markadan kronikler harici ne alırsam alayım hepsi iyi deniyor birbiri aralarındaki farklar sadece tasarım ve ses gibi gözüküyor.
  7. O

2500 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar, en fazla 2.5k TL bütçem var mekanik klavye önerileriniz bekliyorum. TKL veya %75 olursa boyut olarak ve linear switch tarzı olursa güzel olur. Bende herkesin beğendiği gibi aula f75 beğendim ancak o kampanyadan aylar geçti şuan tr de satılıyor sıfır 2.5 k ya kadar ama herkes, o...
  8. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Aslında olay orijinalin parasından daha ucuza getirmek değil Anker 312 25w var mesela onu almayı düşünüyordum fiyatı da samsungla aynı hatta bir tık daha pahalı. Daha az ısınıyor ve şarj yaparken verdiği Volt değeri daha stabil diye zaten diğer pps dir falan filan uyumluluklar var onda da...
  9. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Evet bende daha az ısındığını söyledikleri için anker ya da spigen arasında ankeri seçtim. Orijinal olanı falan ya da diğerlerini deneme şansım olmadı ısıma durumlarını bilmiyorum ama önemli bir şey olduğunu biliyorum ısınmanın.
  10. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Isınıyor diyenler çoktu yorumlarında ve samsungun sitesinde adaptör için. Bende hem samsunga uyumlu, güvenilir ve soğutması iyi diyi Ankere baktım.
  11. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Bende bunu alcaktımda 25 ya da 20w daha mı iyi olur, 30 olan 25w de şarj ederken 25w lık adaptörün şarj ederkenki verdiği volttan fazla verip daha çok ısınmaya yol açabilir mi?
  12. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Bunun 30w olanında var mıdır bu teknolojiler GaN falan? şu linkteki
  13. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Çok gördümde eski mesaj 101 de bimde vs. satılıyor gidip aldım diyenleri hala satılıyor mudur?
  14. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Ya kendi adaptörü hem biraz daha pahalı aslında ve orijinal olarak belli belirsiz satış yerleri var. Mesela şu linkteki spigen de fena değil gibi daha ucuz da samsung'a göre bunun gibi güvenilir aksesuar markaları daha f/p geldi gözüme. Amazon
  15. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Selam arkadaşlar, telefonum 25w şarj destekliyor samsung içinden adaptör çıkmıyor bildiğniz gibi. Samsung un kendi adaptörünü mü almalıyım yoksa spigen, anker vs gibi markalar daha iyi mi olur? Birde 20 watt da olabilir benim için yeterli şuan geçici olarak apple ın 20w lık adaptörünü...
Geri