Neler Yeni

2500 TL Mekanik Klavye Önerisi

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Orkun Mete
Merhabalar, en fazla 2.5k TL bütçem var mekanik klavye önerileriniz bekliyorum. TKL veya %75 olursa boyut olarak ve linear switch tarzı olursa güzel olur. Bende herkesin beğendiği gibi aula f75 beğendim ancak o kampanyadan aylar geçti şuan tr de satılıyor sıfır 2.5 k ya kadar ama herkes, o klavye 1k için iyiydi bu fiyattan alınmaz diyor. Bu fiyattan ne önerirsiniz diye sorulunca genelde; Dareu ek75, ak820pro, mad68, tarzı klavyeler önerildiğini gördüm ama bunlarda f75 ile karşılaştırılan konularda seçilmeyen taraftalar yani anlayamadım o para verilir mi verilmezse ne alınır?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Cücümbiş
3000 serisi hariç herhangi birini alabilirsin

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Orkun Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3000 serisi hariç herhangi birini alabilirsin

Bu yazdıklarım, akko, vgn falan bu markalar bu bütçede alınabilecek marka dediğimiz klasik klavyelerden daha kaliteli mi mesela çünkü 2-3k arası bu 5-6 markadan kronikler harici ne alırsam alayım hepsi iyi deniyor birbiri aralarındaki farklar sadece tasarım ve ses gibi gözüküyor.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Cücümbiş
Bu yazdıklarım, akko, vgn falan bu markalar bu bütçede alınabilecek marka dediğimiz klasik klavyelerden daha kaliteli mi mesela çünkü 2-3k arası bu 5-6 markadan kronikler harici ne alırsam alayım hepsi iyi deniyor birbiri aralarındaki farklar sadece tasarım ve ses gibi gözüküyor.
daha kaliteli kanka pc hocasının videosunu otur vaktini ayır izle adam değiniyor bu dediğin konuya

skmlkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
semi kaan malkoç
ak820 pro kullanıyorum alınır ama 3 k fiyatı var ikinci elini düşünebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular