Neler Yeni

2500 tl bütcem var acil klavye önerisi

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Çakıroğlu
bence aula f75 ve böyle klavyeler mad varken alınmamalı

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Çakıroğlu

Loki_0

80+
bence aula f75 ve böyle klavyeler mad varken alınmamalı
İkisi pek aynı kategori sayılmaz. Ben manyetik switch klavyelerin genel olarak ses ve hissiyatını sevmiyorum ama ses ve hissiyat beni ilgilendirmez rekabetçi oyunlar için özellikleri daha çok olsun diyenler alabilir manyetik switch

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Çakıroğlu
İkisi pek aynı kategori sayılmaz. Ben manyetik switch klavyelerin genel olarak ses ve hissiyatını sevmiyorum ama ses ve hissiyat beni ilgilendirmez rekabetçi oyunlar için özellikleri daha çok olsun diyenler alabilir manyetik switch
madlionsun kullandığı switch ses olarak fena değil bence tabi yazma odaklı olarak diyorsan daha iyileri vardır

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Çakıroğlu
Bu şekilde düşünmeniz çok saçma, mesela bana direk hitap etmeyen bir klavye, ses ve hissiyat olarak v87 fiyatına göre fazlasıyla güzel bir klavye
ben özellik olarak yorumladım ve önceden oyun mu oynuyor gündelikmi belirtilmemişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Taha
madlionsun kullandığı switch ses olarak fena değil bence tabi yazma odaklı olarak diyorsan daha iyileri vardır
manyetik switchlerin hepsi ses ve hissiyat olarak çok geride kalan klavyeler, şahsen benim için önemli bir detay

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Çakıroğlu
manyetik switchlerin hepsi ses ve hissiyat olarak çok geride kalan klavyeler, şahsen benim için önemli bir detay
madlionsun switchleri çoğu manyetik switchlerden iyi , sen oyun oynamıyorsan yazarkende çok güzel ses çıksın istiyorsan ona göre bir klavye alırsın

siyabent

80+ Silver
onuda sordum konu olarak 2500 e kimse deymez dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

%100 almak istemiyorum %75 yada %68 %80 aralığında ve bu markalardaki ürünlerde bu fiyat bandında mebran yada aşırı eski ürünler var
hocam az arasan bulursun aslında 1650ye aldım ben forumdan bi arkadaştan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,816
Üyeler
168,201
Son üye
robbertwilson12
Top Bottom