Orvely isimli üyenin son içerikleri

1. Orvely

Ekrana Görüntü Gelmiyor

İlk açtığımda klavye ışıkları yanıyordu, ekran kartı fanları genel kasa içi vb. her şey çalışıyordu. Ekranda da işte HDMI cartut, BIOS'a girerken dele bas muhabbeti vardı. Sonra ana ekran gelmiyordu. Kapattım PSU'yu çıkardım ve bekledim, sonra tekrar çalıştırdım. Bu sefer şu an mousa da klavyeye...
  2. Orvely

PC Geç Açılma Sorunu

İkiside dediğiniz gibi lakin geç açılıyor
  3. Orvely

Çoklu Ortam Deneteleyicisi

Gerisini hallettim de bunu nasıl halledebilirim?
  4. Orvely

PC Geç Açılma Sorunu

Ana kart: COLORFUL CVN B850M WIFI 6 GAMING FROZEN V14A 7800x3d + 5070 + 2x16 ram cl30 6000 Sistem bu şekilde bilgisayarı yeni kurdum genel güncelleme ayarlarını yaptım lakin geç açılma sorunu çok dikkatimi çekti. Açtığımda bi 20 30 saniye siyah ekranda kalıyor kasada ışıklar var ama ekran çok...
  5. Orvely

Yeni Sistemde Windows Kurarken Hata Aldım?

Saolun hocam yeni usb ile bir deneyeyim olmazsa gene yazarım
  6. Orvely

Onu deneyeceğim bu hatayı geçemiyorum nasıl kapatacağım bilgisayarı hataya tamam dediğimde yeniden başlatıyor?
  7. Orvely

"Windows yüklemeyi tamamlayamadı. Bu bilgisayara Windows yüklemek için yükleme işlemini yeniden başatın." Hata bu şekilde
  8. Orvely

Yeni bir sistem topladım kasayı çalıştırdım (anakartım COLORFUL) kasaya içinde windows 11 kurulu flash diskim takılı bir şekilde başlattım. Biosa girdim flash en başta okumuştu kaydet çık dedim. Windows kurulumuna başladı gerekli adımları onayladım ssd'mi seçip kur dedim yüklendi tekrar kapanıp...
  9. Orvely

Bir Koblonun Yerini Unuttum Yardım Edin

Kasanın üstünden gelen kablolardan birisi fan kontrolcüsüne takılıydı ben çıkardım. Geri takacağımda hamgisiydi bilemedim söyler misiniz,? Kasanın üstünden gelen kabloların üstünde yazan şeyler: 1- Power Sw 2- Reset Sw 3- power led - 4- power led +
  10. Orvely

Çözüldü✓ Ddr5 Ram Seçimi: Lexar Thor Mu, Patriot Viper Venom Mu?

Allahına kurban hocamm :)
  11. Orvely

Hocam valla zaten uzun vade kullanacağım için patriot vipera yöneldim son karar olarak. Han ilerde keşke dmemek ve bir tık daha iyi olduğu için. Herekse teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Lakin ufacık son sorum olacaktı İdefix(Gamers Arena) güvenli midir sorun yaşar mıyım hem platform...
  12. Orvely

2. elden hep uzak durdum hocam 3 5 kuruş derken hepten olmayayım diye.
  13. Orvely

Hocam her şey tamam bi ram kaldı piyasanın anasını bellediler dımdızlak kaldım ortada şimdide böyle bir durum var ikilemler arasında boğuluyorum. Benim gönlümde patriot viper ama 3k da az değil...
  14. Orvely

Patriot Viper Venom: Daha kalın, sağlam ve tok bir alüminyum soğutucu bloğa sahiptir. Eline aldığında kaliteli hissettirir ve yüksek yük altında ısıyı çok daha başarılı bir şekilde dağıtır. Lexar Thor: Daha ince, hafif ve standart tipte bir alüminyum soğutucu ile gelir. Gösterişten uzaktır...
  15. Orvely

İdefix (Gamers Arena) Güvenli mi?

Genelde bütün siparişlerimi amazondan yaparım ilk defa tercih edeceğim yorumlarında bir kaç (yanlış eksik kusurlu) geldiği yazılmış ondan emin olamadım?
Geri