Hocam kötü mü takmışım yoksa renk olarak mi dediniz
1790257019
Hocam penseyle falan denesem mi çünkü başka bir yer yok takabileceğim power falan f panele...
Arkadaşlar merhaba öncelikle valorant ve f1 oynuyorum 16gb ddr4 ram var 6600xt 5600 gpu ve cpu windowsu flashtan kuracağım w10 w11 ltsc pro home bir sürü...
Arkadaslar merhaba uzun suredir bakıyordum klavyeye amazon depoda gördümde yeni gibi diyordu 2250 bu fiyata iyi mi sizce iptal etsem mi diye kararsız kaldım
Arkadaslar hayırlı akşamlar bütçe normalde 1500 tl ile bir klavye arıyordum ama çıka çıka aula f75 e kadar çıktım bir kere alırım mantığıyla sessiz uzun...
Arkadaslar hayırlı günler bu fiyat bandında klavye arıyorum benim için önemli olan sessiz olması en fazla çıkabileceğim 2000tl ama fiyat 1500e yakın olursa...
Hocam iyi akşamlar rahatsiz ediyorsam kusura bakmayın gs25f2a buldumda bir tane 4500tl sadece ölü piksel vs. test yapılmış sıfır 4500tl kargoyuda alacağım...
3000 neymiş ya bedava resmen teşekkür ederim tavsiyeniz için birde son olarak hocam siz olsanız bekler miydinız o konuda kararsız kaldım mouse klavye...
Ya mesela birazcık bakmistimda kimisi odyssey g4 dedi kimi gs25f2a kimi lenovonun 240hz vardı onu öneriyor kimi 24g4hre benimde aklımda onlar kalmış onlarla...