Merhaba arkadaşlar elimde yurt dışı Xiaomi telefon var mesela telefonu sıfırlayınca IMEI gidiyor tekrar yüklenmesi gerekiyor APK uygulama yuklersemde gidermi bilgisi olan varmı
Merhaba arkadaşlar işbankası üzerinden hisse senedi aldım cumartesi günü almada sıkıntı yok ama satışa bastığım zaman yatırım hesabınızda satış talimatı verebilecek herhangi bir hisse senedi bulunamadığı diye hata veriyor neyi yanlış yapıyorum hesap annemin adına 18 yaş üstüde
Arkadaşlar dedemin telefonuna format attım açıldığı zaman Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihaza senkronize edilen bir Google hesabı ile oturum açın diyor ama. Ben hesabı bilmiyorum YouTube dan denedim yapamadım ne yapmalıyım yardım edin
Merhaba arkadaşlar rc arabaya
https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/6-12v-2s-4s-esc-320a-esc-fircali-esc-gemi-tekne-motor-hiz-kontrol-karti-cihazi-motor-kontrol_pdp_763676298
Bu esc yi bağlamayı düşünüyorum ama bende 18V lik batarya var bu esc ye fazla gelirmi
Merhaba Arkadaşlar Setam dan oyun alıcam ama karşıma An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz. Yaşattığımız rahatsızlık için özür dileriz. diye hata veriyor ne yapmalıyım