doğru konudamıyım bilmiyorum ama size danışmak istiyorum.Bende ryzen 5 5600 ve rx 570 8 gb li bi kasa sistemi var yanında baya sağlam ekipmanlar var...
hacı öyle deme yaptığım zaman stabil ve iyi değerlerdi ve 23 dakika kadar aralıksız furmarka bıraktım gayet iyi çalıştı , ekranda da herhangibir bozulma...
Hiç bir oyunda sürekli %100'ü göremezsin kullanımda ve işlemci kullanımı artması kötü bir şey değil :D 7500f ve 5060 ti gibi kusursuz bir kombo yapsan bile...
Zaten limit değerlerde yapıyorsun sanırım doğal ,1 ay boyunca sorunsuz kullanırsın sonra stabil oluşunu yitirir ki furmarkta sorunsuz olduğu yine sorunsuz...
kanki senin ekran kartı nasıl rx570 i bırakıp 6600xt ye geçsem bütçeyi çok zorlarım ama eğer deyiyorsa alacağım.Genel olarak beklentim son çıkan oyunları...
anlayamadım konu başlığım sıkıntılımı .bu siteyi yeni yeni kullanmaya başlıyorum be dediğinden anladığım kadarıyla galiba bu sitede konu başlığının konuyla...
bozulan kısım şu 2 gün once 1440 mhz de 1075 voltta taş gibi oynayabiliyordum ancak 2 gün geçti ve şuan 1420 de 1100 voltta zar zor furmarkta ekranda...
(anakartım asus b450m dragon) Bende Asus Rog Strix 570 8gb ekran kartı var ve bu ekran kartına oc yapmazsam olmazdı çünkü işlemcim r5 5600 ve feci darboğaz...