reis nasıl anlatsam bilemedim uyuşmazlık sorunu oluyor ya anakarttan mı ramlerden mi bilmiyorum tarayıcıda video izlerken gidip geliyor arada anlamadım vallaha
Herkese merhaba gigabyte a520m ds3h v2 anakartına sahibim 2 adet ram'im var fakat anakart 4 slotlu 2 rami siyah kısımlara takınca görmüyor bir şekilde görse bile standart 2133mhz de kalıyor biostan yükseltsemde kendisini 2133mhz de çalıştırıyor hatta biosta 3600mhz olarak gözüküyor pcyi...
Hocam şuan işteyim akşam atabilirim uygunsa, işteyken unutmama için açtım konuyu
1766051568
Müsaitseniz Microsoft team'ten de konuşabiliriz uzun sürecekse eğer
Arkadaşlar öncelikle merhaba aracıma carplay ve arka kamera almak istiyorum, kablosuz kamerada alacağım park için, kablosuz kamerayı ekrana bağlayabilir miyim ? Geri görüş parkı için pili ne kadar gider vs. veya gidip taktırmak mı daha mantıklı bu konu hakkında bilgi verebilecek varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar yeni anakart değiştirdim ve ram aldım çalışıyordu ancak kendini sürekli otomatikmen 2133mhz alıyordu xmp ayarından sürekli 3200'e çeksem de kendisini 2133'e almaya devam etti en sonunda noldu bilmiyorum ekran gitti gelmiyor acil yardım acil yardım ne yapmam gerekiyor ekran gelmiyor...