osmancevk isimli üyenin son içerikleri

1. osmancevk

4 slotlu anakarta 2 ram takılmıyor

3200de hepsi
  2. osmancevk

reis nasıl anlatsam bilemedim uyuşmazlık sorunu oluyor ya anakarttan mı ramlerden mi bilmiyorum tarayıcıda video izlerken gidip geliyor arada anlamadım vallaha
  3. osmancevk

4 slotlu anakartı bilerek almıştım boşuna mı aldım yani :D
  4. osmancevk

şuan elimde 2 adet goodram 2x8 3600mhz cl18 ve 2 adet corsair 3200mhz 2x8 cl16 ram var muhtemelen corsairleri satıp 2 adet daha goodram alabilirim
  5. osmancevk

hocam bir tanıdıktan aldım goodram 2x8 3600mhz
  6. osmancevk

Herkese merhaba gigabyte a520m ds3h v2 anakartına sahibim 2 adet ram'im var fakat anakart 4 slotlu 2 rami siyah kısımlara takınca görmüyor bir şekilde görse bile standart 2133mhz de kalıyor biostan yükseltsemde kendisini 2133mhz de çalıştırıyor hatta biosta 3600mhz olarak gözüküyor pcyi...
  7. osmancevk

Gigabyte A520M DS3H V2 RAM uyumsuzluğu

Olur hocam teşekkürler
  8. osmancevk

Hocam şuan işteyim akşam atabilirim uygunsa, işteyken unutmama için açtım konuyu 1766051568 Müsaitseniz Microsoft team'ten de konuşabiliriz uzun sürecekse eğer
  9. osmancevk

3200mhz yaptım ama cl değerini bilmiyorum, 3200mhz da çalışıyor ama sistem o kesin
  10. osmancevk

Hocam merhaba, yeni anakart aldım: Gigabyte A520M DS3H V2, dual channel, 4 RAM slotlu. 2 adet Goodram 8 GB 3600 MHz CL18 ve 2 adet 8 GB 3200 MHz CL16 RAM mevcut. Sistem uyuşmazlıkla çalışıyor. RAM'ler 3200 MHz'de çalışıyor ama CL değerlerini ayarlayamadım galiba. RAM'leri slotlara ayrı ayrı da...
  11. osmancevk

Araç içi kablosuz carplay hakkında bilgi ve öneri

Arkadaşlar öncelikle merhaba aracıma carplay ve arka kamera almak istiyorum, kablosuz kamerada alacağım park için, kablosuz kamerayı ekrana bağlayabilir miyim ? Geri görüş parkı için pili ne kadar gider vs. veya gidip taktırmak mı daha mantıklı bu konu hakkında bilgi verebilecek varsa çok sevinirim.
  12. osmancevk

Yardım Ram frekansını ayarlarken ekran gitti gelmiyor acil yardım

Yaptım oldu teşekkür ederim
  13. osmancevk

Kasanın fişi çekik iken mi yapacağım bunu sadece bios pilini çıkartıp 10 20 saniye bekletsem olmaz mı ?
  14. osmancevk

Arkadaşlar yeni anakart değiştirdim ve ram aldım çalışıyordu ancak kendini sürekli otomatikmen 2133mhz alıyordu xmp ayarından sürekli 3200'e çeksem de kendisini 2133'e almaya devam etti en sonunda noldu bilmiyorum ekran gitti gelmiyor acil yardım acil yardım ne yapmam gerekiyor ekran gelmiyor...
  15. osmancevk

Yardım 4 slotlu anakarta 2 tane 3200 2 tane 3600 mhz ram takabilir miyim ?

Hocam yanlış bir şey yaptım galiba ekran gelmiyor şimdi de
Geri