Arkadaşım ile konuştum şimdi. Oda oradan almış bir sorun yaşamamış. Oda ilk başta sitenin ağır çalışmasından falan şüphe etmiş ondan sonra araştırıp almış. Sağlam paketlemişler bir sorun da yaşamamış. Ekonomimize uyarsa o zaman bunu alırım, alacağım zamana bu sistem kalmaz ise yeni bir konu açıp...
Gaming Gen'i çok araştırdım güvenilir diye biliyorum. Ama dediğim gibi sitenin ağır çalışması, yaptığım bazı şeyleri algılamaması gibi sorunlar biraz güvenimi kırıyor. Ne diyorsunuz ?
Değerli önerileriniz için teşekkür ederim. Hala bakıyorum ve bu sistemlerde gayet güzel. Ama sorun ailemi fiyata ikna etmek zaten, taksitle alacağımız için ikna etmek çok zor olmaz diye düşünüyorum. Taksit seçenekleride uygun gibi duruyor. Önereceğiniz şeyler varsa hâlâ bekliyorum.
Dostlar yaz tatiline doğru sağlam bir bilgisayar almak istiyorum. Aklımda 2 farklı kombinasyon var. İlki AMD Ryzen 5 7500F ve 4060 Ti olan bir kasa. İkincisi ise AMD Ryzen 5 5600 ve 4060Ti olan bir kasa. Aşağıdaki iki kasada Game Garaj sitesinden. Daha çok Game Garaj dan öneri verirseniz...
Bir şey fark ettim. İşlemci AMD Ryzen 5 5500 MPK kaldığı zaman FPS Testleri 230 üstü oluyor. İşlemci AMD Ryzen 5 5600 MPK çektiğim zaman 205 FPS üstü oluyor ne düşünüyorsunuz ? Birazdan internet de bakacağım FPS testlerine. (Gaming Gen'de sağ altta çıkan dairenin içinde)
Büyük ihtimalle Gaming Gen'deki kasayı alacağım zaten. Birde pek alakalı olmayan bir şey soracağım. Gaming Gen sitesi neden bu kadar yavaş çalışıyor sizde de öyle bir sorun var mı ? Normalde her siteye hemen hızlıca girebiliyorum internetimde de sorunum yok aslında. :D
Ben AMD Ryzen 5 5600 ile Intel Core i5 12400F karşılaştırmalarına baktım. Itopya'dan farklı bir sistem baktığımda i5 12400F vardı sistemde. AMD işlemcili sistem ile arasında 5 bilemedin 10 fps farkı oluyor önerdiğin kategoride her hangi bir sistem linki atarsan sevinirim.
Ben şöyle bir sistem...
Dostlar şöyle bir sistem topladım Gaming Gen TR'den 1. ekran görüntüsü kasanın saf hali (üstünde yazıyor), 2. ekran görüntüsü değişiklik yaptığım sistem. Anlayan kişilerden önerilerini ve önemli olan bilgileri bekliyorum. Aklınıza gelen soru olursa sorun hemen cevap vermeye çalışacağım zaten sık...
Biliyorum her yerde ufak tefek bazen de büyük sorunlar çıkar. Bildiğim ve gördüklerimi yazdım. Itopya tanıdığım ve izlediğim içerik üreticiler tarafından da çok kullanıldığı için daha çok güven veriyor. Ama Sevdiğim içerik üreticilerden Mete ağabey gibi adam varsa abartı bir şey olcağını...
Dostlar Gaming Gen TR'yi çok duymamıştım biraz baktım ŞİKAYETVAR sitesinde, bilemiyorum çok iyi tartışmalar yoktu insanlar biraz sıkıntı çekmişler, küçük bir parada değil bu miktarlar aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi bir sistem beğendim, işlemci ve ekran kartı ikisi birlikte gayet güzel...
Dostlar önerileriniz için teşekkür ederim. Ailemi ikna edersem yaz tatiline yeni bir bilgisayar alacağım olmazsa biraz daha beklerim biraz daha para koyup yenisini almak daha mantıklı, bakalım ne diyecekler. Önerileriniz varsa aşağıdaki açtığım diğer başlığa yazarsanız sevinirim...
https://www.gaming.gen.tr/urun/366331/metmellow-m4-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu sistem hoşuma gitti benim baktığımdan (benim anladığım kadarıyla ) biraz daha iyi. Daha ayrıntılı bir fark varsa bilgilendirirsen sevinirim...