Evet ram de alacağım soğutucu ile ikisini bir almayı düşünüyordum ama şimdi fikrim değişti tabi ki . Rekabetci Fps oyunları oynuyorsanız eğer sizde de fps drop sorunu yaşıyor musunuz ?
1731797153
Anladım hocam tavsiyen için teşekkür ederim sağolasın.
2 Sene önce 22.619,69 ₺ fiyata almıştım hocam. Kule tipi önerebileceğin bir soğutucu var mı peki ?
1731796527
Ben aldığım gibi orijinal stok fan var üzerinde ve artık ısındığını görmeye başladım kule tipi fan önerebilir misin peki ?
Ben az önce taktım ekran kartını görüntü gelmiyor ana kart da VGA ışığı yanıyor işe gidiyorım şuan bıraktım öyle gece ekran kartını ramları tekrar söküp takıcam düzelmezse komple geri iade edicem
Bugün aradılar işte değişim onaylandı stok yok para iadesi yapıcaz dediler kabul etmedim değişim istedim 10 gün sonra değişim süresi doluyor THH başvurucam yarın, 10 gün sonra da bir şey değişeceğini sanmıyorum işimi garantiye alıcam piyasa değeri 25 bin tl olmuş rx 6800 ün faturada 5 bin tl...
Gaming gen tr den değişim raporunu iste sonra Asus dan da iste elinde belge olsun kanıt olsun çünkü değişim raporu çıktığı günden itibaren değişim süreci başlamıştır bunun süresi 1 ay diye biliyorum sende asusa sor rapor çıktıktan sonra kaç gün içinde vermek zorundalar diye