onun bir taktiği var kanka bana da öyle yapıyorlardı modemin fişini çek 15-20 dk sonra ara de ki erişim sağlayamıyorum onlarda sağyalamadıkları için teknik destek gönderecekler. Ama ben değiştirip türknete geçtim fatura yenileme dönemimde ping sorunu oluşmuştu.
https://www.malwarebytes.com bu antivüs programını deneyin derim. bende bir kere silinemeyen virüs ile karşılaşmıştım arka planda işlemcimi falan kullanıyordu bununla düzelttim.
Öncelikle merhabalar işlemci sıcaklığım sizce normal mi boşta sadece arkada whatsapp, opera ve discord açık. Oyuna girdiğimde de 60 derecelerde falan oluyor
Ram kullanımının bir tuhaf olduğu düşüncesindeyim, Beni aydınlatabilir misiniz? Buradaki kullanılabilir ram neden 8.5gb?
yardımcı olursanız sevinirim. Bu durum normal mi?
Merhabalar şu anda süperonline kullanmaktayım tahaüttümün bitmesine 1 ay var süperonlinede de 1000mbps alıyorum fakat şu sıralar biraz pingim oluyor anlık ve mobilden kablosuz olarak sıkıntı yaşıyorum, kayıtlı ağ değil diyip attığı oluyor, videolar reelslar açılmıyor. Bende bu yüzden türknet...
Öncelikle iyi akşamlar, şu anda kullanmakta olduğum bilgisayarımda ryzen7 3700x işlemci ve ekran kartım ise gtx 950. Bir yerde 6 taksit RTX 3050 6GB versiyonun 8bin TL'ye peşin fiyatına 6 taksite alabiliyorum sizce alınır mı? ekran kartıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Alırsam bir sorun yaşar...
bu getmobil ya da diğer yerler tamamen şansına bağlı, bir arkadaşım getmobilden aldı telefonu kaç kez servise gönderdik haddi hesabı yok o görünen kağıtta yazanlar sadece onların yaptığı işlemler yazıyor öncesinde değişen ya da tamir görmüş hiçbir işlemi yazmıyorlar. Biz telefonu değişen yok...
Kuzenim itopya üzerinden bilgisayar sipariş edip bu akşam kurulumu yapmış. windows açılıyor masaüstü geliyor fakat devamında Microsoft Edge olsun ayarlar olsun tıkladığı zaman ekrana gelmiyor ama aşağıda açıldığı gözüküyor, güncelleme vesaire var mı diye bakmak için ayarlara gireyim diyorum o...
yani bu hapsedilmiş olarak bahsettiğin konuya katılıyorum haklısın evet ama bu ucuz muhabbetinden kız kardeşime 3 ay önce 26kya iphone 13 aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyor aynı yerden bu ürünü denk düşürdüm.
1760309417
hz olarak bir sorunum yok bende aynı şekilde xiaomi kullanıyorum hala
Öncelikle hayırlı geceler, İphone 15 Plus 256gb sıfır fiyatını 54bin TL'ye bir yerde buldum telefon sıfır ve garantili bilindik bir mağazadan alacağım fakat sizlere danışıp fikir almak istedim . Halıhazırda 5-6 yıllık bir android telefon kullanıyorum Apple istediğim için bu telefon fiyatı...