owel isimli üyenin son içerikleri

1. owel

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

Hadi bakalım uzun zamandır kararsızdım pişman etmez umarım.
  2. owel

❌İndirim Bitti! LOGITECH G29 DIREKSIYON SETI 14999₺

Uzun süresir fiyatı böyle zaten hatta 14.500₺ civarıydı geçtiğimiz haftalarda.
  3. owel

Yardım N11 den aldığım PSU Hakkında..

Garanti belgesi var. Yarın teslim etmezler ise iade yapacağım.
  4. owel

Ben alırken olumsuz yorum yoktu şimdi baktım herkese aynı güç kablosuz yollamışlar. Unutma değil bu bence
  5. owel

Bugün sistemi topladıktan sonra farkettim ki kutu içinden prize takılan güç kablosu çıkmadı. Satıcıya yazdım yarın kargolayacağını söyledi çok kıllandım bu işten cidden.
  6. owel

Superonline 500/20 , TV+ internete geçmek mantıklı mı?

Bence de gereksiz eğer tv+ ihtiyacın yok ise önermem 1659516550 Bu arada seni "ücretsiz tv+ veriyoruz fiyat değişmiyor" diye çok arayacaklar abone olduktan sonra. Kesilikle kabul etme yalan söylüyorlar fiyat ve taahhüt artmış oluyor dikkatli ol.
  7. owel

Superonline 500/20 , TV+ internete geçmek mantıklı mı?

Tv+ ve 1000 mbps 269₺ den veriliyor.
  8. owel

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayar İnternet Fiyatı

Mağazadan alabilirsin Web özel gözükmüyor bu
  9. owel

Hediye!! Win10 Pro :)

Yarına kadar çökülmezse çökerim:D
  10. owel

Hangi Soğutucuyu Tercih Etmem Daha Mantıklı?

Beni de gaza getirdiniz gece gece :Dse-224 alıyorum işlemcim için beni idare eder diye düşünüyorum OC falan yapmayacağım.
  11. owel

Yardım Crucial Ballistix veya Kingston Fury Beast ???

Kingston CL değeri düşürülmeye uygun bir model mi ?
  12. owel

Yardım Crucial Ballistix veya Kingston Fury Beast ???

Arkadaşlar ikisi arasında çok kaldım bunlar dışında da öneriniz varsa alabilirim. Kaliteli olması önemli benim için. Crucial Ballistix 3200MHz CL16 // 1.488₺ Kingston Fury Beast RGB 3600MHz CL17 // 1566₺
  13. owel

Türk Telekom Fiber Altyapı

Millenicom da önerebilirim superonline altyapısından fiber internet veriyor ve daha uyguna
  14. owel

650VA Ups Yeterli̇ Olur Mu ?

Ekran Kartı : Sapphire PULSE Radeon RX 6500XT İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 PSU : Fsp H3-700 Hyper Pro 700W 80+
  15. owel

650VA Ups Yeterli̇ Olur Mu ?

Merhabalar, elimde bu linkteki Ups mevcut. 700w güç kaynağı olan sistemde elektrik kesintisi olduğunda bana faydası olur mu pc güvenli şekilde kapatabilir miyim ?
Geri