Yardım N11 den aldığım PSU Hakkında..

owel

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar birkaç gün öncesinde bu linkteki psu indirimde olduğu için aldım. Fakat bana bugün kargo geldiğinde PSU nun kendi kutusunda olmadığını gördüm ve satıcıya sordum durumu. Verdiği cevabı resim olarak ekliyorum. Sizce iade edilecek bir durum mu yoksa kullanmalı mıyım ?

20220719_154559.jpg
psu.PNG

Arkadaşlar birkaç gün öncesinde bu linkteki psu indirimde olduğu için aldım. Fakat bana bugün kargo geldiğinde PSU nun kendi kutusunda olmadığını gördüm ve satıcıya sordum durumu. Verdiği cevabı resim olarak ekliyorum. Sizce iade edilecek bir durum mu yoksa kullanmalı mıyım ?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürünün orijinalliğinde bir sıkıntı yoksa iade etmeyin bence. İşlemcilerde de kutusuz versiyonlar ucuza satılıyor kendim kutusuz R5 3500X aldım sorun yaşamadım farklı bir kutu ile gönderdiler.

kutu içerisinden garanti belgesi çıktı mı? çıktıysa garanti belgesi üzerindeki firma ile iletişime geç

Henüz sistemi toplamadım indirim buldukça parça parça alıyorum bu yüzden test edemedim doğrusu. Umarım sorun yaşamam.

Bugün sistemi topladıktan sonra farkettim ki kutu içinden prize takılan güç kablosu çıkmadı. Satıcıya yazdım yarın kargolayacağını söyledi çok kıllandım bu işten cidden.

Bugün sistemi topladıktan sonra farkettim ki kutu içinden prize takılan güç kablosu çıkmadı. Satıcıya yazdım yarın kargolayacağını söyledi çok kıllandım bu işten cidden.
İçinize sinmediyse iptal edin.

Şahsen ben tak iade ederdim ufak kusurda iade edicem artık acelem olsa o parça lazım olsa dahi çok başım ağrıdı bu işlerden iade et bence

hocam kutu içinden garanti belgesi çıktı mı çıktıysa sorun yok

genelde fsp psu lar kutusuz olabiliyor, aynı şekil inventustan aldığım hyper k serisinde kutu yoktu, bir diğer aldığım fsp kutusundada farklı bir modelinin adı vardı. sorun yok yani

• Beğen
Reaksiyonlar: owel
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,834
Üyeler
192,519
Son üye
Furker