Aga biraz eski oyunlar ama stalker serisini oynayabilirsin bitirdikten sonra anomaly modu var kurarsan iyi zaman geçirirsin modun tekrar oynanabilme potansiyeli baya yüksek
Yorumlarda kullanıcılara bakabilirsin. Hardware unboxed direkt olarak paylaşıyor oradan da bakabilirsin. Son dönemde sıkıntılı driver yok. Bende kullandım bu amdyi hala kullanan arkadaşlarımda var bu forumdaki kadar ağlayan görmedim. Bana fanboy demişsin ama zaten çıkışında ve çıkışa yakın...
Hocam iki katlı bir eve yerleşebiliyorsanız kedinin bakım masrafının sorun olacağını sanmam. Ama yinede siz ortalama bir fiyat çıkarıp aileniz ile görüşün.
Hocam dlss benzeri bir teknoloji ile 4k elde ediyordu ps4 pro. Ki 8k monitörler çokta yaygın değil ve çıkması zaman alacağı için 4k daha mantıklı geliyor bana ama bilemeyiz. Ama rtx serisi kart almak istiyorsak yeni seriyi beklemek daha akıllıcs olur. En azından vergilerle ne kadar tutacağını...
Gecikmeli çıkıyor. Her zaman yeni oyun oynanacak diye bir şey yok. Ben PC aldığımda eski jenerasyon oyunlarıda oynadım. Ki o listede fazla oyun yoktu. Ama dediğiniz gibi konsollarda olduğu için rtx alınabilir ne de olsa daha fazla oyuna işlenecek. Ama ben mid range GPU alan biri için hala...