LG tabii ki, qled ile Oled i yanyana koyamazsın. Ben LG nin C serisini kullanıyorum çok memnunum B serisinde de ses ile alakalı fark var. Görüntü yine aynı...
Asiahorse 3'lü 2 set beyaz fan söyledim. Bugün geldi ve taktım kasaya. 6 fan 3.000₺'ye geldi. Görüntüsü çok hoş geldi gözüme. Memnunum :)
1 adette egzoz...
Bence sıvı soğutucu orjinal fanlarından kalsın. Çünkü onların görüntüden başka görevi de var. Asus fanlarının, asiahorse fanlarından daha verimli olacakları...
8gb kartları kullanan insanlar genelde zaten 1080p de takılıyordur. 1440p oynamak gibi bir seçenek saçma olacağını düşünüyorum. 1080p de kaç fps veriyor acaba
1)Anakarttan bağlama ekran karından bağla monitöre bağlar gibi
2) kablo ile ilgili sorun olma olasılığı mümkün.
3) ilk klavye fare ile test et.
4) ucuza kol...
İleri dönük olsun derken kastettiği 1-2 yılda değil de 4-5 yıl sonra ekran kartı değiştireceği ise o zaman 1080p ama haricinde bütçe imkanı varken 2K...
Bu konulardan çok bilgili ya da tecrübeli birisi değilim ama vatan bilgisayar dan aldığında cihazda bir sorun çıktığı zaman görüşebileceğin ya da teknik...
Sıcak fırsatlar kendini aştı iyice, ölü fiyattan uçak biletleri de görmeye başladık. Japonya da patlatsana kral @Loky vizesi olmayan tayfa da yararlansın.