oytuncilen isimli üyenin son içerikleri

1. O

RTX 3060 Tİ dan RTX 5060 Tİ a geçmek

Teşekkür ederim :)
  2. O

inno3d 2 fanlı ile palit arasında da bin lira civarı fark vardı. palit uygun olduğu için ona karar kıldım. sonra yavaştan yine diğer parçaları da yükseltirim. Eskiden 8-10 senede bir yenilerdim kasayı şimdi artık oyunların grafikleri daha çabuk yükseldiği için 2-3 senede bir yenileme yapıyorum...
  3. O

evet 3 fanlı olan, dediğin markalara da baktım palit 22bin civarında. incehesapta asus oc çift fanlı modeli 24bindi alacaktım ama stok bitti. ondan sonra dediğin markalarda fiyatlar 27-30 aralarındaydı.
  4. O

O zaman uygun fiyatlı olduğu için palit 5060 ti alıyorum. Daha önce gtx1650 super ekran kartım palitti. Oğlumun pc ye taktım sorun çıkarmadı.
  5. O

bu videoda testler yapmış. biraz çok konuşmuş ama çok fark etmiyor gibi gözüküyor pcıe 3.0 ve 5.0 arası.
  6. O

Onu hiç düşünmemiştim. Anakartı da mı değiştirmek gerekecek? Onu değişince işlemci de değişmek lazım :) 32gb ram var ama bu sefer onlarında hz düşük kalacak ram de değiştirmek gerekecek :) sonra 750w +80 bronze psu yetmeyecek falan derken baştan sistem topla :)
  7. O

3060ti dan 5060ti ya geçmeye değer yani :) 1758783311 Evet 2-3 bin fazla verip nvidia alabilirim. Önemli olan değip değmeyeceği sistemime göre.
  8. O

Evet ona da baktım da nvidia alıştım yıllardır. Monitörde de nvidia desteği var. 2bin daha fazla verip 5060ti alayım dedim. 1758782880 Evet daha çok spiderman, last of us, star wars outlaws, assassins creed, shadows of tsushima ya da C.O.D. tarzı ilerlemeli ve nba2k ve fc25 spor oyunları...
  9. O

Selamlar. İmzamdaki sistemim için ekran kartımı yükseltmek istiyorum. 3060 Ti 2,5 senelik oldu. Monitörüm 1440p, aslında oynadığım tek kişilik ilerlemeli FPS ve spor oyunlarında çok sıkıntı yaşamıyorum ama yeni oyunlarda artık ayarları biraz kısmam gerekiyor. RTX5060Tİ 16GB almayı düşünüyorum...
  10. O

Çözüldü✓ RX 9060 XT Nasıl?

Selamlar. İmzamdaki sistemim için ekran kartımı yükseltmek istiyorum. 3060Tİ 2,5 senelik oldu. Monitörüm 1440p, aslında oynadığım tek kişilik fps ve spor oyunlarında sıkıntı yaşamıyorum ama yeni oyunlarda artık ayarları biraz kısmam gerekiyor. RX 9060 XT 16 GB almayı düşünüyorum. Monitörüm ve...
  11. O

Yardım Cougar Atlas 750w PSU 80+ bronze yük altında tiz bir ses geliyor?

Bunun bu kadar cızırtı çıkaracağını bilsem sadece boş kasa alırdım. 3 yıldır kullandığım 550w zalmanda bu kadar yüksek ve her oyunda cızırtı yoktu :) sırf bazı oyunlarda ve az bişey cızırtı yapıyor diye hadi kasa ile birlikte daha yüksek güç kaynağı da alayım dedim. Bazı yerlerde de coil whine...
  12. O

Yardım Cougar Atlas 750w PSU 80+ bronze yük altında tiz bir ses geliyor?

Selamlar. Aynı kasadan bende de var. Eski kasamdaki sistemin tamamını bu kasaya taktım ama oyunlarda güç kaynağından cızırtı geliyor. Halbuki eski kasadaki güç kaynağı zalman 550w idi ama onda bu kadar yüksek cızırtı gelmiyordu hatta bir kaç oyunda geliyordu ama bu kasanın güç kaynağında tüm...
  13. O

Güç Kaynaklı Kasa Önerisi

Öncelikle teşekkürler. Aslında çok takmak istemiyorum ama 550w olan eski güç kaynağının cızırtı çıkarmadığı oyunlarda ve eski güç kaynağının cızırtı çıkardığı oyunlarda da ondan daha çok cızırtı çıkarıyor sanki. Önemli bir şey değilse ve dediğin gibi genelde sorun yok diye geri yolluyorlar ise...
  14. O

Merhaba kardeş. Önerdiğin kasayı almıştım. Ancak 8 ay sonra eski kasamdaki sistemi yeni kasaya taşıma şansım oldu :) bayram tatilinde hallettim. Ancak şöyle bir sorun var. Güç kaynağından oyunlarda çok fazla cızırtı geliyor. Hatta eski kasamdaki 550w olandan bile o kadar gelmiyordu. Normal mi...
  15. O

Eyvallah. Çok teşekkür ederim sana ve yardımcı olan tüm arkadaşlara.
Geri