Ben modlarla sağladım onu kardo istediğim yere şehir falan kuruyorum takılıyorum mod ekleyeceksin başka çare yok. MB 3 gelse bile yine başaramazlar biz...
eski kasa (2023 ve öncesi) Husqvarna Svartpilen 250 önerebilirim, aşırı yapılı değilsen çok sıkıntı olmayacaktır, rs 200 de güzeldir, arkadaşım 2. el al sat...
Bajaj grubuna bakabilirsin. Sıfıra yakın motorlar ikinci elde ölü fiyata satılıyor bu aralar. Alıcı için güzel zamanlar diyebilirim. Geçen sene N250 aldım...
pcx kurye motoru değildir hocam o kafadan kurtulmanız lazım keza benim görüşüme göre odama sadece bakmak için bi motor koyacak olsam srkyı değil pcxi...
hayırlı olsun a2 beklemenin mantığı yok a1 alıp tadını çıkarın diğer herkesin dediği gibi bu kadar dert etmeyin o yaşlarda çekme belgeli motora razıydım...
18 e ne zaman gireceksin, tek seferde a2 alsan senin için çok iyi aslında, ve ekipman konusunu atlamadan halletmişsin bir çok kişi onu en sona bırakıyor 😂
sanayiide çalışırsan yaşından ötürü ve deneyiminin olmamasından ötürü ucuza çalıştırırlar seni. garsonluğu neden istemiyorsun? çok güzel ve iyi paralar...
xsr ı bende çok beğeniyorum ama km si biraz daha yüksek olan 2023 huski 250 daha mantıklı olabilir, gerçi a 1 ehliyet alıcak ise o da mantıksız
1738497002...