hiç manyetiğe kafa yorma o zaman, bende o klavyeyi 3 gündür kullanıyorum, tuş hissiyatı gerçekten çok hoş, farklı siwitchler kullanarak daha iyi hale...
aşırı rahatsız edici bir sesi yok, önce şuna karar vermelisin, manyetik klavyemi istiyorsun yoksa normal mekanik klavyemi, ikisinide birbirinden ayıran...
v87 fiyatına göre güzel bir klavye ses ve hissiyat olarak hoşunuza gideceğini düşünüyorum, v 87 pro modelini kullanıyorum yt incelemelerinden sesine...
Harika bir soğutma yapısı var, geçen sene 6900 xt'ye geçmeden önce birkaç ay kullanmıştım, 6800 olan modeli, isteyen gönül rahatlığı ile alabilir. Asrock...
ping sorunları yüzünden türknet kullanıyorum, hat türktelekoma ait olsa bile server sorunları yüzünden türknette kalmaya karar verdim (birkaç farklı...
@freygasm hocam klavye bu gün elime ulaştı üzerindeki siwitchler çok hoşuma, değiştirmeyi düşünmüyorum ama ufak bir sorun var, klavyenin uygulamasında...
bu s24 fe
buda a16 kılıf takılınca ekrandaki çerçeve oranı dışında dışardan bir farkı olmuyor keşke samsung tasarım orak a serisi m serisi ve s serisini...