Oyun performansı konusunda Ryzen 9 7900x'in hiç bir oyun testi verisini bulamadım. Fakat 5070 TI & Ryzen 7 7800x3D'nin yer aldığı bir oyun testi bulabildim.
9 7900x'in 5070 ile olan bir testini bulabildim sadece.
Verilerin tam doğruluğundan emin değilim fakat kaynağıma göre 7800x3D daha...
İşlemci ve Ekran kartı sanırım ki darboğaz yapacaktır. Almayı düşündüğünüz/kullanacağınız ekranın çözünürlüğünü belirtir misiniz?
FHD kalitede bir monitör kullanacaksanız Ryzen 9 9900X daha sağlam bir tercih olacaktır darboğaz açısını değerlendirirsek
Maksimum 66 bine kadar uzanan bir bütçem mevcut. Ekran kalitesi ve Hertz oranı almamda en önemli anahtarlardan biri oldu. RTX 4070'li ve 7840hs işlemcisi ile birlikte gerçekten güzel bir Laptop gibi duruyor.
Alternatif önerileriniz nelerdir?
Hall sensörü mevzusunu HP Teknik Servisi çözdü mü...
Google ile gir seçeneğine tıkladığım zaman 1.görseldeki hata meydana geliyor. Mozilla Firefox, Chromium ve Google Chrome'da denediğim GPT maalesef ki şu an açılmıyor. Chromium'dan sonra oldu her şey sanırsam. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Siteye girmek için, geçmişin tamamını çerezleri de vesaire...
Unuttuk hocam, çok özür dileriz. Düzeltiyoruz.
1719215013
Hatırlatmak isteriz ki, Enpara ve QNB Finansbank ayrı bankalar olmuştur. İyi forumlar dilerim. :)
Değerli arkadaşlar, uzun zaman önce bir anket yapmıştım; tekrarını yapmak istiyorum.
Bu gün saat 23:59'da bitirmeyi düşündüğüm ankete katılmanızı önemle rica edeceğim.
1719214321
PARDON, DÜZENLİYORUM, O ZAMAN BASIN.
1719214421
Önceki anketin aksine, sizlere 1 oy hakkı veriyoruz ayriyeten.