Aynı kulaklığı kullanıyoruz. Anker beni pil olarak pek tatmin etmiyordu ayrıca bunun gibi ses alanı açık temiz veren başka kulaklıklara baktığımda Denon ve Technics'i görüyordum. Tabi bu dediğim kulaklıklar üst seviye. Samsungun yeni çıkan kulaklığını görmeden önce almanyadan gittim Technics AZ...
Uzun süredir kullanıyorum. Sonar özelliği hariç kendi DAC ünitesinin üzerindeki özellikleriyle kullandım hep. Çok çok çok nadir bazı müziklerde frekanslarda bozulma oluyor. 4 dakikalık şarkıda 0.2 milisaniyelik yerde oluyor 1 kez. Mesela dandik bir kulaklık tak, o dandik kulaklıkta o saniyedeki...
HB üzerinden yaklaşık 5-6 ay önce almıştım. Sadece 2, 2 buçuk hafta gibi giydim ve aldığımın 2 hafta sonrasında sol arka topuk sırt kısmından deforme olmaya başladı. Bir kaç gün sonra da sağ tarafta olmaya başladı. Direkt iade aldılar onarım yapmadılar ve para iadesi oldu. Fiyatı bu yüzden uygun...
valla konserve kedi maması vardı 24'lü, Satın alma aşamasında fiyat 1200 1300 tl çıkıyor diye müşteri temsilcisiyle konuşurken patlattı birisi **. şansıma :D Bilgilendirme için teşekkürler. Fiyatlar çoğu üründe uygun.
Arkadaşlar zamanında asgari ücret 1400 küsür tl miydi neydi. Bir yerde çalışıyordum ve o zamanlar maaşım 2000 küsür idi. Bu gördüğünüz 2 hoparlor artı devasa 2 tane subwoofer dikine olanlardan vardı. birde ortadaki dj setupu gibi şey. 2200 tl'idi almamıştım ben slak gibi. İş hayatına yeni...
Arkadaşlar bedelliye başvururken ocak-şubat-mart yazmıştım fakat ocak ayına gidecek olanların ki açıklanmış galiba. Benim hariç.
Varmı bir bilen eden destek olursanız sevinirim.
Eskiden anydesk ile herhangi bir lokasyondayken yapabiliyordun sonradan bu sistemi kapattılar. Aynı lokal ağda olmak zorundasın. Ama router'da ufak ayar yaparak yinede yapabilirsin. Gemini ile araştırıp öğrenebilirsiniz.
Yok dostum. Gelse bile çok çok az geliyor doğal olarak. Belki sesin net ve fazla iyi gelmesindeki yegane sebep budur. Farkettiysen sesler çok güzel ve net geliyor. Ayrıca hoparlörü sakın güncelleme. Ben güncelledikten sonra çok az da olsa seste kısılma oldu. Full ses yapınca kulak kanatacak...