Arkadaşlar zamanında asgari ücret 1400 küsür tl miydi neydi. Bir yerde çalışıyordum ve o zamanlar maaşım 2000 küsür idi. Bu gördüğünüz 2 hoparlor artı devasa 2 tane subwoofer dikine olanlardan vardı. birde ortadaki dj setupu gibi şey. 2200 tl'idi almamıştım ben slak gibi. İş hayatına yeni...
Arkadaşlar bedelliye başvururken ocak-şubat-mart yazmıştım fakat ocak ayına gidecek olanların ki açıklanmış galiba. Benim hariç.
Varmı bir bilen eden destek olursanız sevinirim.
Eskiden anydesk ile herhangi bir lokasyondayken yapabiliyordun sonradan bu sistemi kapattılar. Aynı lokal ağda olmak zorundasın. Ama router'da ufak ayar yaparak yinede yapabilirsin. Gemini ile araştırıp öğrenebilirsiniz.
Yok dostum. Gelse bile çok çok az geliyor doğal olarak. Belki sesin net ve fazla iyi gelmesindeki yegane sebep budur. Farkettiysen sesler çok güzel ve net geliyor. Ayrıca hoparlörü sakın güncelleme. Ben güncelledikten sonra çok az da olsa seste kısılma oldu. Full ses yapınca kulak kanatacak...
Dostum gözün kapalı Motion+'ı alabilirsin. Bende ne dipses var ne cızırtı var ne bir şey. Dip ses yapsa bile çok çok kısık seviyede yapar. Her şeyden rahatsız olan (benim gibi) insansan kafaya takarsın tabi o sesi. Ama o ses çok çok az var. Alabilirsin. YT video bile attım öylesine.
2-3 ay önce bende almıştım. geçen haftalarda iade ettim. İç topuk sırt kısmı yırtıldı 2 taraftada. Şimdiki ayakkabılarda inan kalite yok. Ha ayakkabı tabanı ve etrafı falan rahatmı çok rahat. Ama hemen soyulmaya başladı. Arada giymeme rağmen yaşandı bu sorun sen düşün :D 1200 küsür TL idi aldığımda.
Arkadaşlar aldım 2 ay olmadan 2 ayakkabının topuk sırt arka kısmı yırtıldı. Sürekli de giymedim yani değiştire değiştire giydim. Hepsiburadaya ilettim fotoğrafları vs direkt olarak para iadesi yaptılar. Ben onarılsın çok iyi ayakkabı dedim ama olmadı. Alanlar dikkat etsin. Eski ayakkabı kalitesi...
80.01 bendeki
1763446137
Yani koca soundbar alıp yer kaplamaktansa böyle bir şey alıp kullanmak mantıklı olabilir. Tek sorunu pilli olması :) Onun haricinde şarja takıp da sürekli kullanabilirsin. Dediğim gibi güzel cihaz.
İşte o soruna benzer bir sorun var bende yazdığım gibi. Bir kere eq ayarını ileri geri yapınca düzeliyor ses dengeleniyor. Güncelleme yaptıktan sonra bu bug meydana geldi. Ama dediğimi yapınca ses normale geliyor. Hiç sorunsuz kullanıyorum şuan. Şarjı da ilk günkü gibi. Gönül rahatlığı ile...
2 yıldır aktif kullanıyorum. Yere düştü anayola düştü, Denizdeyken şemsiyenin üstünden tam alnımın ortasına düştü banamısın demedi. Son gelen 1-2 güncellemede Hoparlor son seste distorsiyon yapıyordu felaket seviyede. Şİmdi onu çözdüler fakat seste çok çok az azalma var. Ve Bas olarak da eskiye...