hocam ben kargoyla HP’ye gönderdim 1-1.5 haftada geldi şansıma. şuanlık sorun çözüldü kapağı kapatınca uykuya da alıyor kendini. Servisi çok kötüleyen var ama ben bi sıkıntı yaşamadım şahsen hatta garantiyi 1 yıl uzattım ne olur ne olmaz diye.
hocam konuyu tekrardan hortlatayım bu sorunu çok yaşayan kişi var geçen ay ben de yaşadım çok fazla forum gezdim ama en sonunda HP’ye gönderdim ilginç bir şekilde bilgisayarı 1 haftada servisten çıkardılar. Baktığjmda anakart tamiri yazıyordu kapağı kapatınca uyku moduna girdi. Sorun tamamen...
Merhaba dostlar 4060 laptopum var ve yakın zamanda samsung odyssey g4 240hz monitör aldım. Yanına bir ucu type-c bir ucu displayport kablo aldım ve kullanmaya başladım 240hz alabiliyordum fakat oyunlarda 20-30 fps düştüğünü farkettim ben de kutudan çıkan hdmi kabloyu denedim fps çok düşmedi gibi...
Merhabalar 2023 Kasım ayında 37 bin TL’ye 4060’lı HP Victus16 s00047nt aldım fakat şimdi bilgisayarım 35 bin küsüre düşmüş durumda ve 4070 olanı şuan 40.999TL ben olsam net bunu alırdım bi bakın isterseniz...
merhabalar 2 laptop arasında kaldım ama yeni fikirlere de açığım fakat tek istediklerim 17.3inch olması rtx4060 bide 40k yı geçmemesi aslında hp victus 16.1inch ama daha iyiyse alırım. Bide kasım indirimlerinde iyi ürün düşer mi...
tek bant olduğu zaman da mavi ekran veriyordu 2.4Ghz yapınca da veriyor https://drive.google.com/file/d/1qPhQwhElF_UfEWzJzmRyi69x1uls80Ou/view minidump