Sistemi arkadaşa diziyoruz kendisi amd istemiyorum dedi. Yoksa ben x3d islemci rx90 serisi ekran kartı tercih etmesini soyledim kendisi kabul etmedi
1744441279
Son 2 3 yıldır bileşenleri doğru düzgün takip etmiyorum. Eskide kalmışız biraz sistem tavsiyesi verebilir misin
Sadece kasa için 60-63K bütçe ayırdım. 2-3 yıldır bilgisayar bileşenlerini takip etmiyorum. Acaba linkte ki sistem mantikli olur mu yoksa ddr4 sistem dizmek daha mı mantikli olur bilemedim. Paylaştığım sistem 69k bazı bileşenlerini düşürmem gerekiyor bütçeyi aştığı için fikir verirseniz...
Iyi günler YD S24 Ultra almayı düşünüyorum. Ancak kayıt işleri ile ilgili çok fazla bir bilgim yok. Aydinlatabilecek ve güncel fiyat hakkında bilgilendirebilecek biris var mıdır? Server kayıt yaptırmak mantıklı mıdır? Mantıklı ise ücreti ne kadar ve Ankara içinde yönlendirebilecek var mi ?
Iyi günler arkadaşlar, Biostan f10 ile çıkamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattıyorum tekrar bios a giriyor. Şarteller attıktan sonra böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mi
1683460153
Ayarlarım bu şekilde