Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce steelseries artics 1 kulaklık aldım. Eve gelip laptoba taktığımda mikrofonu bir türlü çalışmadı. Acaba sorun mikrofonda mı diye düşündüm fakat telefona taktığımda gayet güzel çalıştı. İnternetten birkaç çözüm denedim olmadı. Ses giriş bölümünde kulaklık mikrofonu...
Bende yaklaşık 3 aydır felan takip ediyorum ilk defa bu kadar düştü. Marka iyi mi diyen arkadaşlar var. Bir youtube incelemesinde gördüm vaat ettiği değeri tam anlamıyla veren 3.cü ssd markası
Ryzen 5 5600x ile uzun vadeli bir sistem kurmak istiyorum ilk başta 2×8 gb ram ile kurup ileride bir 2×8 ram daha ilave etmeyi düşünüyorum . Bu işlemci için ideal ram hızı ne kadar olmalıdır. Bütçe en fazla 1800
Doğrudur bu laptop'un teknik özellikleri az da olsa yeterli gibi. Ama ısınma problemi olabilir dikkat et fan çıkışı ekran kasasına bakıyor bende var bu şekil bir laptop çok ısınıyor öyle üst düzey bir oyun da oynamam yıllık bakımlarını felan da yaparım. Dikkat etmen gereken bir konu da bazı...
4500e aldığın laptop her türlü kasar. Arkadaşın dediği gibi parça parça apu sistem topla hem ileriye yönelik yatırım olur. Sonra orta seviye bir ekran kartı ilave edersin birkaç yıl idare eder.
Apu işlemcide ram çok önemli. 8 gb ram yetmez zaten 2 gb'ı ekran kartı gibi kullanılacak kalan 6 doğru dürüst oyun oynatmaz. İleride rx6500xt'yi de bu işlemci beslemez.
Konu forumda görünüyor sonuçta. Yazan kişi toplamış olabilir ama forumda gezerek aynı konu üzerine araştırma yapan insanlar yararlansın diye. Ben forumda konu açmadan önce açacağım konunun benzerini bütün forumlarda araştırır öyle konu açarım.
Kime göre neye göre kalitesiz. Bir laptop'a 12 bin verim bir MacBook pro performansı beklersek kalitesiz oluyor. Ama sen 12 bin veriyorsan 12 binlik bir performans beklemen lazım.
Yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşıma monster abra serisi bir laptop aldık, gayet memnun. Kasa kalitesi orta seviye...