Özgüradam isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

kimseye 100 tl bile verme . Senden para alır o arabayı da yaptırmaz. Ayrıca arabasında değer kaybı varsa gitsin onu da sigortadan alsın . sizi acemi gördüğü için dayılanıyor . para veremeyiz durumumuz yok tutanak tutalım deyin geçin. 1 tl bile vermeyin. sizden para alır gider araba vurdu kaçtı...
  2. Ö

2 TANE İPHONE PRO MAX ALIP 1 PASAPORTA İŞLETME.

sıkıntı yok çalışıyor. herhangi bir aksilik yaşamadık .
  3. Ö

Hava Temizleyici Önerisi

https://www.daikin.com.tr/hava-temizleme-cihazi-mc55w_183186?d=11713&_gl=1*1dxel6t*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiAxJXJBhD_ARIsAH_JGjjikqFy3bWChAQWbzRYSNpwcXAY1eGup5RRB8_A3SL-fAnt5BmG5hUaAh3LEALw_wcB&gbraid=0AAAAACS6HbUei7xi-nzR4cq6MrHMciC9g daikin bu konuda en iyisidir ve filtre masrafıda...
  4. Ö

🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

kulaklıklar temiz kullanılmamış gibi ama kulaklık kutusunda kılcal çizikler mevcut . Amazon ile iletişime geçtim depo ürünleri 1 yıl garantilidir diye dönüş yaptılar .ürün iki yıl kapsamında değilmiş. Depoda kaldığı veya ne zaman iade edildiği bilgisi yok .
  5. Ö

Ürünü bağladım . 7 kasım 2026 görünüyor garanti bitiş . nasıl yeni gibi adı altında satılan ürünün bu kadar kısa garanti kalabilir ? Depoda 10 ay mı kalır mı ?
  6. Ö

[H2 id='zgnz+u+anda+AirPodsu+satn+alma+tarihinizi+dorulayamyoruz.']Üzgünüz, şu anda AirPods'u satın alma tarihinizi doğrulayamıyoruz. [/H2] Lütfen AirPods'unuzun, iPhone veya iPad'inizle eşlendiğinden emin olun. Ardından, lütfen Apple Hesabınız ile giriş yapın ve makbuzunuzdaki bilgileri...
  7. Ö

ürün bugün teslim edildi. Kutu çok kirli, boyalı olarak geldi . Kulaklıkta kullanılmış izlenimi var toz vb.. Aksesuarları eksiksiz.
  8. Ö

🔥İndirim Cosori AirFryer Fritöz 5.5L 1209₺ Beyaz Renk🔥🔥

2.el 1209 tl , sıfır 1763 tl - 2 .el dedikleri iade gelen ürünler mi ?
  9. Ö

Araba alırken dolandırıldım yardım.

Sana verilen expertiz raporunu noterde satış sırasında sözleşmeye eklediler mi? Ekledilerse faizi ile geri alırsın paranı
  10. Ö

Laptopa monitör bağladım harici ekran kartı çalışmıyor.

Dell g2724d monitör aldım . 3050ti harici ekran kartlı laptopa bağladım . harici ekran kartımı görüyor ama intel in dahili ekran kartıyla çalışıyor. nvidia ayarları yaptım ama hd graphics ile çalışıyor . harici kartla nasıl çalıştırabilirim.
  11. Ö

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

supervpn download kaç veriyor . kullananlar paylaşırsa
  12. Ö

Egea Cross dizel otomatik alınır mı?

1.4 en sıkıntılı motor. çok yakar ve gitmez . yağ yakar. uzak dur 1735057717 Alınır . multijet.
  13. Ö

Powertech TR 1515 208.08 TL

powertech yerli ve iyi markadır. Çoğu berberde ürünlerini görebilirsiniz ve uzun ömürlüdür. philips , braun dan çok çok iyi ürünlerdir.
Geri