🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ürün bugün teslim edildi. Kutu çok kirli, boyalı olarak geldi . Kulaklıkta kullanılmış izlenimi var toz vb.. Aksesuarları eksiksiz.

ürün bugün teslim edildi. Kutu çok kirli, boyalı olarak geldi . Kulaklıkta kullanılmış izlenimi var toz vb.. Aksesuarları eksiksiz.
Garantisine bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hacım ben geçenler ikinci elinide aldım 2 ay garanti kalmış alkol ile bebek gibi yaptım sıfır slikon aldım sonra sol bozulmuş garantiye verdim değişim oldu sağ sol onu bekliyorum
Sence kulaklıkta bir sorun olmasa bile sorun varmış gibi garantiye versek yerler mi :d

Hocam yanlış anlama da bu fiyata buluyorsan temizliğini de yaparsın ve arkadaşın dediği gibi dışarıda yediğimiz içtiğimiz şeylerin temizliği konusunda da hiç bir bilgimiz ve kanıtımız yok bu yine biri takmış ama sadece kulağına bilgisiyle ilerleyebiliyoruz.
Bende onu dedim temizlenir geçer yani. Haklısınız vallahi.

valla hacım ben geçenler ikinci elinide aldım 2 ay garanti kalmış alkol ile bebek gibi yaptım sıfır slikon aldım sonra sol bozulmuş garantiye verdim değişim oldu sağ sol onu bekliyorum
Hayırlı olsun hocam. Kesinlikle temizlenir yani bu fiyata sorun değil.

Bende onu dedim temizlenir geçer yani. Haklısınız vallahi.

Hayırlı olsun hocam. Kesinlikle temizlenir yani bu fiyata sorun değil.
Onun gayesi yok hocam ortaya boş atmak için girmiş tabiri caizse

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
Garantisine bak

Sence kulaklıkta bir sorun olmasa bile sorun varmış gibi garantiye versek yerler mi :d

Üzgünüz, şu anda AirPods'u satın alma tarihinizi doğrulayamıyoruz.

Lütfen AirPods'unuzun, iPhone veya iPad'inizle eşlendiğinden emin olun. Ardından, lütfen Apple Hesabınız ile giriş yapın ve makbuzunuzdaki bilgileri kullanarak satın alma tarihini güncelleyin.

böyle bir hata verdi . ne anlamalıyım ?

Üzgünüz, şu anda AirPods'u satın alma tarihinizi doğrulayamıyoruz.

Lütfen AirPods'unuzun, iPhone veya iPad'inizle eşlendiğinden emin olun. Ardından, lütfen Apple Hesabınız ile giriş yapın ve makbuzunuzdaki bilgileri kullanarak satın alma tarihini güncelleyin.

böyle bir hata verdi . ne anlamalıyım ?
Önce AirPods'unu iCloud hesabın açık olan telefonuna bağla
Sonra internetten iCloud hesabından çıkış yap
Sonra Apple Warranty Check yazıp ilk sayfadan iCloud hesabına tekrar gir
Orada görebileceksin artık.

O kadar olur hocam hayirli olsun adam 2 yil kullanip bu fiyata satmaz :)
yok la o kadar da değğil 2ay garantisi kalmış 4500e aldım geçende sol bozuldu titreme yapıyordu sağ sol tek için değişim çıktı bekliyorum şimdi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri