🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İndirimler 3 saat önce başladı diye bildiğim için yorumunuzu görünce şaşırdım. Ne zaman satın almıştınız? Bu arada kondisyonu kötüydü derken anlatır mısınız çizik miydi kirli miydi vb.
Çizikler ve sarı lekeler var hocam üzerine, diğer konuda çok öneri geldi bi izopropille silmeyi denerim yine ama bilemedim ya

varsa aldığı fiyattan vermek isteyen özelden yazsın temiz ve iyi durumda olan olursa sevinirim öbür türlü iade edin geçin arkadaşlar iyi geceler

başkasının kullandığı kulaklık alınır mı yav :sick:
Disarida kiclarini burunlarini kasidiklari eller ile yaptiklarini lopur lopur yerken iyi deneme amacli kulaga takilmis kulaklik mi kotu

Hocam yanlış anlama da bende ailemden biri taksın kullanamam ama güzelce temizlenebilir çözüm olarak. :D
Hocam yanlış anlama da bu fiyata buluyorsan temizliğini de yaparsın ve arkadaşın dediği gibi dışarıda yediğimiz içtiğimiz şeylerin temizliği konusunda da hiç bir bilgimiz ve kanıtımız yok bu yine biri takmış ama sadece kulağına bilgisiyle ilerleyebiliyoruz.

Hocam yanlış anlama da bende ailemden biri taksın kullanamam ama güzelce temizlenebilir çözüm olarak. :D
valla hacım ben geçenler ikinci elinide aldım 2 ay garanti kalmış alkol ile bebek gibi yaptım sıfır slikon aldım sonra sol bozulmuş garantiye verdim değişim oldu sağ sol onu bekliyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri