hocam ben alabilirim eğer iptal etmediyseniz.ben almıstım iptal edeceğım almak isteyen varsa yardımcı olayım 6500 den
hocam ben alabilirim eğer iptal etmediyseniz.ben almıstım iptal edeceğım almak isteyen varsa yardımcı olayım 6500 den
benimki hala iptal olmadı inş olmazİptal ederseniz satışa düşüyor zaten
neden ediyorsunuz hocamben almıstım iptal edeceğım almak isteyen varsa yardımcı olayım 6500 den
ama yeni sadece kutusu hasarlıydı demek ki yalan mış amazona bak senAldığım airpods pro 2 geldi, inanılmaz kötü bir kondisyondaydı direkt iadeye veriyorum.
Aldığınız kulaklığın hangi kondisyonda olduğu siparişte gözüküyor ss atar mısınız? yeni gibi olan ürünlerden çok aldım ve tarif edildiği gibi geldi.Aldığım airpods pro 2 geldi, inanılmaz kötü bir kondisyondaydı direkt iadeye veriyorum.
Durum kısmında Mükemmel diyor sadece, başka nereye bakıyoruz?Aldığınız kulaklığın hangi kondisyonda olduğu siparişte gözüküyor ss atar mısınız? yeni gibi olan ürünlerden çok aldım ve tarif edildiği gibi geldi.
Yeni gibi ile aynı oluyor o. Alırken yeni gibi yazıyor. Aldıktan sonra mükemmel oluyor.Durum kısmında Mükemmel diyor sadece, başka nereye bakıyoruz?
İndirimler 3 saat önce başladı diye bildiğim için yorumunuzu görünce şaşırdım. Ne zaman satın almıştınız? Bu arada kondisyonu kötüydü derken anlatır mısınız çizik miydi kirli miydi vb.Aldığım airpods pro 2 geldi, inanılmaz kötü bir kondisyondaydı direkt iadeye veriyorum.
Sabah başladı indirimler.İndirimler 3 saat önce başladı diye bildiğim için yorumunuzu görünce şaşırdım. Ne zaman satın almıştınız?