🔥İndirim Cosori AirFryer Fritöz 5.5L 1209₺ Beyaz Renk🔥🔥

Airfryer sağlıksız mi?
Niye sağlıksız olsun anlamıyorum yukarıda rezistas var ve üstündeki fan ile sıcak havayı üflüyor, klasik fırının sadece turbo fanlısı gibi. Sanırım sağlıksız olan kısmı kullanılan haznelerin peetrol türevi olduğu için fazla sıcaklıkta kansorejen madde ortaya çıkarmasıymış ama fırınlarda da kullanılmıyor mu? garip :monkahmm:

Niye sağlıksız olsun anlamıyorum yukarıda rezistas var ve üstündeki fan ile sıcak havayı üflüyor, klasik fırının sadece turbo fanlısı gibi. Sanırım sağlıksız olan kısmı kullanılan haznelerin peetrol türevi olduğu için fazla sıcaklıkta kansorejen madde ortaya çıkarmasıymış ama fırınlarda da kullanılmıyor mu? garip :monkahmm:
Kullanılmıyor. Fırınlar emaye kapli vs oluyor. Sıcağa daha dayanıklı. Ama Çelik hazni airfryer yapmalarina bi engel yok.

Eğer benim gibi geçen gün kaçıran varsa yine aynı fiyata düştü, bilginize😀

TEKRAR STOKTA ÇÖKÜNNN. 4 yıldır kullanıyorum sepetin kaplaması gitti sırf o yüzden yenisini aldım ilk indirimi kaçırmıştım.

1000 TL'ye aldım. Tişört fiyatına yeni evlenen akraba arkadaş fln olursa hediye ederim

1209 TL'ydi öğlen bende aldım 1 adet. 100 TL kupon ve vodafone cashbackle 1000 TL'ye gelmiş oldu. Teşekkürler konuyu uplayanlara. :)

Geri