ridvan k
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 361
kupon neden bende görünmüyorBende 1109₺ kuponla sjsjsjsjsjsj.
2300e almıştım 2 sene önce![]()
kupon neden bende görünmüyorBende 1109₺ kuponla sjsjsjsjsjsj.
2300e almıştım 2 sene önce![]()
2 senedir kullaniyorum hala taş gibi hocam kesinlikle alın ben 2200 e mi ne almiştimAlayim mi güzel mi
Çıtır yapıyorsa alcam hemenKizartmalari nasıl yapıyor. Benim için önemli olan o
Kişiye özeldir.kupon neden bende görünmüyor
Daha bugün cips gibi patates kızartması yedim.Çıtır yapıyorsa alcam hemen
Biri yorumda çok güzel yaptığını söylemiş. Alcam bendeÇıtır yapıyorsa alcam hemen
Kizartmalari nasıl yapıyor. Benim için önemli olan o
Sence ben bilmiyor muyum dostum, zaten 3-4 senedir var bizde bundan. Ona bakarsan fırın da aynı mantık ama airfryer’dan pahalı. Keza ütüler de öyle. 1200 liraya adamlar küçük el mikseri satmıyor (50 liralık motor, 3-5 dişli falan), kocaman ürün içinde demir haznesi vs. var sürekli bu kadar indiirm alması bana saçma geliyor.Arkadaşım AirFry denen şey dünyanın en basit teknolojisi. Son yıllarda popüler olmasına bakma bizim evde 2010'lu yıllarda ActiFry vardı bundan on kat daha iyiydi hem karıştırıyordu hem yüzden fazla Türk yemeği tarifi denenmişti, her birinin tarifi kitapçıkla beraber gönderilmişti falan yani demem o ki sadece elektrik yardımıyla bir demir çubuk ısıtılıyor sonra bu demir çubuğa hava üfleniyor. Başka para eden hiçbir şey yok. Dokunmatik led ekran ve teflon kaplamadan başka bi şey yok üründe. En dip fiyatı da bu şekilde oluyor maliyetine satsalar 20 dolar yani 800 liraya falan gelir.
Alıntıyı görüntüle
Bak 20 dolar verdiğin ürün bundan ibaret işte.
Tarifini bekliyorum hocamKişiye özeldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha bugün cips gibi patates kızartması yedim.
EV100 kuponun kodukupon neden bende görünmüyor
Geçersiz diorEV100 kuponun kodu