🔥İndirim Cosori AirFryer Fritöz 5.5L 1209₺ Beyaz Renk🔥🔥

Kizartmalari nasıl yapıyor. Benim için önemli olan o

Hazır patatesleri çıtır yapıyor ama evde kendi yaptığın patateslerin aynı kıvamda olabilmesi için patatesleri dilimledikten sonra yarım saat suda bekletip nişastasından arındıracaksın. Daha sonra kağıt havlu ile ıslaklığını alıp sıralı bir şekilde fritöze dizeceksin.

Arkadaşım AirFry denen şey dünyanın en basit teknolojisi. Son yıllarda popüler olmasına bakma bizim evde 2010'lu yıllarda ActiFry vardı bundan on kat daha iyiydi hem karıştırıyordu hem yüzden fazla Türk yemeği tarifi denenmişti, her birinin tarifi kitapçıkla beraber gönderilmişti falan yani demem o ki sadece elektrik yardımıyla bir demir çubuk ısıtılıyor sonra bu demir çubuğa hava üfleniyor. Başka para eden hiçbir şey yok. Dokunmatik led ekran ve teflon kaplamadan başka bi şey yok üründe. En dip fiyatı da bu şekilde oluyor maliyetine satsalar 20 dolar yani 800 liraya falan gelir.

Alıntıyı görüntüle

Bak 20 dolar verdiğin ürün bundan ibaret işte.
Sence ben bilmiyor muyum dostum, zaten 3-4 senedir var bizde bundan. Ona bakarsan fırın da aynı mantık ama airfryer’dan pahalı. Keza ütüler de öyle. 1200 liraya adamlar küçük el mikseri satmıyor (50 liralık motor, 3-5 dişli falan), kocaman ürün içinde demir haznesi vs. var sürekli bu kadar indiirm alması bana saçma geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,018
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri