youtubeyi boşver televizyona çıkıp da yanlış bilgiler veren profesörler var. okunacak materyal verirsen bakarız tabi oku diyip kaçmakla olmuyor.Yt de birsuru doçent doktor var konuşmuşlar oku bence bi
Hocam Philips vb markaların örneğin lazer epilasyon cihazı (200bin atış falan filan olanlar) bilimsel olarak hiçbir zararı yok kanser yapmaz dediler. Şimdide araştırdım anneme alacaktık aradan 2 yıl geçti ve şimdi kanser riski yaşanabilir ihtimal vardır diyolar anlayacaginiz tip bir gün zararsız der ertesi gün çıkar zararlı der biz bilemedik der insan evladı bunlar sonuçtayoutubeyi boşver televizyona çıkıp da yanlış bilgiler veren profesörler var. okunacak materyal verirsen bakarız tabi oku diyip kaçmakla olmuyor.
dipnot: materyalden kasıt bilimsel makaledir. sokaktaki adamın blog sayfası veya haber siteleri değil
kanser ihtimali uyarısı laptoplarda bilgisayarlarda telefonlarda hatta lambalarda dahi var.Hocam Philips vb markaların örneğin lazer epilasyon cihazı (200bin atış falan filan olanlar) bilimsel olarak hiçbir zararı yok kanser yapmaz dediler. Şimdide araştırdım anneme alacaktık aradan 2 yıl geçti ve şimdi kanser riski yaşanabilir ihtimal vardır diyolar anlayacaginiz tip bir gün zararsız der ertesi gün çıkar zararlı der biz bilemedik der insan evladı bunlar sonuçta
Kardeşim telefonun verdiği kanser riski ile vücuduna isledigin ışık riski aynı mi sence herşeyin riski farklı telefon 100 yılda kanser yapar başka bir şey 20 yılda yapar radyasyon seviyesi aynı deilkanser ihtimali uyarısı laptoplarda bilgisayarlarda telefonlarda hatta lambalarda dahi var.
o vakit laptop ve telefon kullanmamanız dolayısı ile foruma da girememeniz lazım. hatta baz istasyonu olmayan hiç bir altyapısı olmayan yerleşim yerine olabildiğince uzak yaşamanız lazım. eğer bunları yaparak yaşamınızı sürdürebilecekseniz size gerçekten saygı duyarım
Alıntıyı görüntüle
o dediğin uyarı hepsinde var lambanın bile kanser ihtinali var evde elektrik hiç kullanmaman lazım.Kardeşim telefonun verdiği kanser riski ile vücuduna isledigin ışık riski aynı mi sence herşeyin riski farklı telefon 100 yılda kanser yapar başka bir şey 20 yılda yapar radyasyon seviyesi aynı deil
Örnek olsun diye atıyorum herkesin elinde internet telefon bilgisayar var arastirabilir ben oturup arastiripta size kanıt sunma gerek yok chatgpt veya başka bir yapay zekaya sorsan onlar da dicek zateno dediğin uyarı hepsinde var lambanın bile kanser ihtinali var evde elektrik hiç kullanmaman lazım.
ayrıca ortaya bir iddia attıysan bunu kanıtlama görevi sana düşüyor. altı boş iddialarda bulunursan içi boş ama gürültülü davuldan bir farkın kalmaz.
iyi tamam da bu airfryera özgü bir şey değil ki ızgara tavuk yapsan gene o madde ortaya çıkar. yüksek sıcaklıkta ortaya çıkan bir madde bu. hiç yemek pişirmemen lazım o zaman korunursunÖrnek olsun diye atıyorum herkesin elinde internet telefon bilgisayar var arastirabilir ben oturup arastiripta size kanıt sunma gerek yok chatgpt veya başka bir yapay zekaya sorsan onlar da dicek zaten