❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız AirFryer 1211TL'ye Düştü!🔥🔥

Eşime aldırmamak için mücadele veriyordum 3 yıldır (gereksiz teknolojik ürün dayatması diye) 75 tl kuponu da kullanarak mücadelemi kaybettim bugün 1135 tlden.

Ya şuna zararlı falan diye bir yalan çıkardılar ortaya hep dikkat ettiyseniz şu yüzden zararlı diyen yok, bunlar zararlıymış... aynn knk zararlı sen alma, halbuki fırının içindeki gibi ısıtma çubukları var üstünde de fan var üfleyerek sıcak havayı içeride dolaştırıp fazla yağ dökmeye gerek kalmadan pişiriyor ne güzel sağlıklı.

Yt de birsuru doçent doktor var konuşmuşlar oku bence bi
bu ürünler çıkarken görümştüm videoları anca oturma organlarından bilgiler ile halkı kandırıyorlar hiç birinin bilimsel kaynağı yok, çünkü izleniyor.

gerçek olan şu ki bilimsel makalalere göre;
evet kızartmada akrilamit oluşumu yüksek ama aşırı yüksek değil etkilenmek için günde 6kg patates yiyip pişirmelisin.
eminim yapan yoktur.
sınırlar içinde güvenilir ve yağ az koyduğun için daha da sağlıklı kızartmadan.

Bende ürün 2.399 TL olarak görünüyor bir kupon kodu falan mı var
resim_2025-07-20_140958957.webp

Ya şuna zararlı falan diye bir yalan çıkardılar ortaya hep dikkat ettiyseniz şu yüzden zararlı diyen yok, bunlar zararlıymış... aynn knk zararlı sen alma, halbuki fırının içindeki gibi ısıtma çubukları var üstünde de fan var üfleyerek sıcak havayı içeride dolaştırıp fazla yağ dökmeye gerek kalmadan pişiriyor ne güzel sağlıklı.
Dostum fırın belli kapasitede ısındırıyor fırın doğru akım bu alternatif akım gibi düşün yemekleri hızlı pişirdiği için besin değeri yüksek derecede düşüyor.Ek olarak yüksek sıcaklıkta piştiği için belli kimyasal tepkimeler oluyor bunlar biraz zararlı.Fırın ile çok kıyaslanacak bir durumu yok.

1346tl kim aldırdıydı bana bedava diye :D durduk yere 235tl fazla vermiş oldum :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri