❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız AirFryer 1211TL'ye Düştü!🔥🔥

Alınır güzel ürün 3 yıl önce 3200e aldım garantisi bitmeye yakın bozuldu servis için amazona yazdım iade alalım dediler hiçbir şey sormadan parayı iade ettiler. Fiyatı 2400e düşmüştü o zaman tekrar sipariş ettim. Şimdi de 1100 :)

Çok zararlı bunlar
Nesi zararlı hocam? Rezistans var fan var olayı bu. Mini fırın olarak adlandırabilirsiniz. Hızlı pişirdiği için zararlı falan denebilir fakat alakası yok. Fırın ile aynı hızda pişiriyor eğer önceden ısıtırsanız ki zaten önceden ısıtmak her zaman tavsiye edilir.

bitirmişler bi daha bu fiyata düşmez diye düşünüyorum

2 yıl önce millete iyi geçirmişler şuan 1200 e satilabiliyorsa bende 2023 de xiaomi 2000 e almıştım kuponla
Geçirme ile ne alakası var. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Bende 3 sene önce falan 2.500tl ye aldım. O zamanda fiyatına göre çok iş yapan hayatı kolaylaştıran bir üründü şuanda öyle. 3 senedir aralıksız çok aktif kullandık en ufak sorun yaşamadık. Akabinde yaptığımız patates kızartmalarındaki yağ tasarrufuyla 3 tane daha aldırmıştır zaten

Millete 2000-2500'e sattılar, akıl almaz bir kâr içindeler. O fiyata bile değerdi ama bu fiyata bedava. Neyse kullandığımıza sayalım bu farkı :D

Geçirme ile ne alakası var. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Bende 3 sene önce falan 2.500tl ye aldım. O zamanda fiyatına göre çok iş yapan hayatı kolaylaştıran bir üründü şuanda öyle. 3 senedir aralıksız çok aktif kullandık en ufak sorun yaşamadık. Akabinde yaptığımız patates kızartmalarındaki yağ tasarrufuyla 3 tane daha aldırmıştır zaten
Demek istediğim şu şuan bile enflasyona rağmen neredeyse 3 te 1 I fiyata veriliyor o zaman popüler oldu diye pahalı pahalı sattılar

1000 liralık olandan aldım, mini fırında tavuk kanat yanına patates koyup 30dkda pişiriyordum hiç çevirmeden ellemeden. patatesler ev patatesi ikisi aynı anda çıkıyordu bunda nasıl yapılıyor acaba ? tek kişilik yemek için süresi varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri