Nesi zararlı hocam? Rezistans var fan var olayı bu. Mini fırın olarak adlandırabilirsiniz. Hızlı pişirdiği için zararlı falan denebilir fakat alakası yok. Fırın ile aynı hızda pişiriyor eğer önceden ısıtırsanız ki zaten önceden ısıtmak her zaman tavsiye edilir.Çok zararlı bunlar
sağolun bilimadamıÇok zararlı bunlar
Yt de birsuru doçent doktor var konuşmuşlar oku bence bisağolun bilimadamı
araştırmasnızı nerede yayınladınız?
Geçirme ile ne alakası var. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Bende 3 sene önce falan 2.500tl ye aldım. O zamanda fiyatına göre çok iş yapan hayatı kolaylaştıran bir üründü şuanda öyle. 3 senedir aralıksız çok aktif kullandık en ufak sorun yaşamadık. Akabinde yaptığımız patates kızartmalarındaki yağ tasarrufuyla 3 tane daha aldırmıştır zaten2 yıl önce millete iyi geçirmişler şuan 1200 e satilabiliyorsa bende 2023 de xiaomi 2000 e almıştım kuponla
Demek istediğim şu şuan bile enflasyona rağmen neredeyse 3 te 1 I fiyata veriliyor o zaman popüler oldu diye pahalı pahalı sattılarGeçirme ile ne alakası var. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Bende 3 sene önce falan 2.500tl ye aldım. O zamanda fiyatına göre çok iş yapan hayatı kolaylaştıran bir üründü şuanda öyle. 3 senedir aralıksız çok aktif kullandık en ufak sorun yaşamadık. Akabinde yaptığımız patates kızartmalarındaki yağ tasarrufuyla 3 tane daha aldırmıştır zaten