❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız Fritöz / Airfryer (1.297 TL Amazon)

valla bu renginden çekinenler alsın siyahtan daha estetik öyle kıpkırmızı değil vişne çürüğünden 2-3 ton daha açık ama ayarında.

Bu 3ünü sipariş ettim. Teşekkürler. Kullanımda dikkat edilmesi gereken bir şeylar veya öneriniz var mı ?

Ekler

• 1000070906.webp
    1000070906.webp
    48.6 KB · Hit: 118
Bu 3ünü sipariş ettim. Teşekkürler. Kullanımda dikkat edilmesi gereken bir şeylar veya öneriniz var mı ?
çok güzel cihaz tavuktur patatestir , yağ sürülmüş ekmek üstüne sucuk salam ne varsa deniyorum acayip acayip yemekler deniyorum hepside yeniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız kağıt kullamayı patates tavuk vs yaparken sevmiyorum sanki altan hava alınca daha iyi oluyor gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Vlex
Patates için çok onermmem dondurulmuşta denedim ustundeki sureyle patates yaparsaniz cig cig yer ishal gezersiniz benim gibi :/ süreyi ya uzatmanız lazım yada ince dilim gerekiyor,

et ve mantar yapıyorum güzel Oluyor o konuda kafi. Mini fırın yerine kesinlikle is görür ama pizza yapamaz tabi veya hamur işi sigmaz

Bazıları ustundeki sure iyi diyor eminin fikir ayrılığı olacaktır
reis bizde airfry var ama patates sepeti yollamamışlar nasıl yapıcam

Dostlar bu modelde wifi ile uzaktan takip özelliği var mı acaba? Siyah renklilerden görselinde telefon olanda var yazıyor ama bu diğerlerinde yok sanırım. Yoksa hepsinde var da siteye mi öyle eklemişler acaba? Bilgisi olan var mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CZDZ1932/ref=ewc_pr_img_1?smid=AA7PZR47TR0A4&th=1 bende bu ürünü aldım pişirme kağıdı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar bu modelde wifi ile uzaktan takip özelliği var mı acaba? Siyah renklilerden görselinde telefon olanda var yazıyor ama bu diğerlerinde yok sanırım. Yoksa hepsinde var da siteye mi öyle eklemişler acaba? Bilgisi olan var mı?
hocam vesync uygulamasıyla alakalı etiketler çıktı üstünde ancak kurulumunu yapmadım

hocam kontrol ettim 1870 lira olanda wifi özelliği var vysnc uygulamasından takip de edilebiliyor. ancak değer mi bilmiyorum
Süre sallama yapacak zaman işe yarıyor onun için de kronometre falan açılır telefondan. Düşününce çok ö.değilmiş deyip verdim sipariş ben de. Bu arada şu aldığınız kağıtlar içerideki hava akışını engelleyip pişirme performansını etkiliyor bence. Ben olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum. Hatta philipsin cihazlarında aerodinamik yapıyorlar alt kısmı.

Pişirme kağıdında yapışmaz ve kokmaz olan en iyi marka hangisidir.F/P olarak bunuda çok öneren olmuş ama bilemedim.
Uzun süre kağıtla kullananlar hangi markayı önerirler.Yağı altına geçirmesin,kokmasın ve yemek içine yapışmasın.Ne önerirsiniz bu konuda.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,324
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza
Geri