195 derece 25 dakika kendi profili patates için ben 30 dakika açıyorum30dk çalıştırıyorsunuz doğru anladım dimi ? Kendi modu çünkü yarısı kadardı sure olarak
195 derece 25 dakika kendi profili patates için ben 30 dakika açıyorum30dk çalıştırıyorsunuz doğru anladım dimi ? Kendi modu çünkü yarısı kadardı sure olarak
ne kazıgı2022 de almıştım. Ürün iyi de, amazondan yediğimiz tek milli kazık![]()
çok güzel cihaz tavuktur patatestir , yağ sürülmüş ekmek üstüne sucuk salam ne varsa deniyorum acayip acayip yemekler deniyorum hepside yeniyor.Bu 3ünü sipariş ettim. Teşekkürler. Kullanımda dikkat edilmesi gereken bir şeylar veya öneriniz var mı ?
reis bizde airfry var ama patates sepeti yollamamışlar nasıl yapıcamPatates için çok onermmem dondurulmuşta denedim ustundeki sureyle patates yaparsaniz cig cig yer ishal gezersiniz benim gibi :/ süreyi ya uzatmanız lazım yada ince dilim gerekiyor,
et ve mantar yapıyorum güzel Oluyor o konuda kafi. Mini fırın yerine kesinlikle is görür ama pizza yapamaz tabi veya hamur işi sigmaz
Bazıları ustundeki sure iyi diyor eminin fikir ayrılığı olacaktır
hocam vesync uygulamasıyla alakalı etiketler çıktı üstünde ancak kurulumunu yapmadımDostlar bu modelde wifi ile uzaktan takip özelliği var mı acaba? Siyah renklilerden görselinde telefon olanda var yazıyor ama bu diğerlerinde yok sanırım. Yoksa hepsinde var da siteye mi öyle eklemişler acaba? Bilgisi olan var mı?
hocam kontrol ettim 1870 lira olanda wifi özelliği var vysnc uygulamasından takip de edilebiliyor. ancak değer mi bilmiyorumhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CZDZ1932/ref=ewc_pr_img_1?smid=AA7PZR47TR0A4&th=1 bende bu ürünü aldım pişirme kağıdı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam vesync uygulamasıyla alakalı etiketler çıktı üstünde ancak kurulumunu yapmadım
Süre sallama yapacak zaman işe yarıyor onun için de kronometre falan açılır telefondan. Düşününce çok ö.değilmiş deyip verdim sipariş ben de. Bu arada şu aldığınız kağıtlar içerideki hava akışını engelleyip pişirme performansını etkiliyor bence. Ben olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum. Hatta philipsin cihazlarında aerodinamik yapıyorlar alt kısmı.hocam kontrol ettim 1870 lira olanda wifi özelliği var vysnc uygulamasından takip de edilebiliyor. ancak değer mi bilmiyorum