Niye sağlıksız olsun anlamıyorum yukarıda rezistas var ve üstündeki fan ile sıcak havayı üflüyor, klasik fırının sadece turbo fanlısı gibi. Sanırım sağlıksız olan kısmı kullanılan haznelerin peetrol türevi olduğu için fazla sıcaklıkta kansorejen madde ortaya çıkarmasıymış ama fırınlarda da kullanılmıyor mu? garipAirfryer sağlıksız mi?
Kullanılmıyor. Fırınlar emaye kapli vs oluyor. Sıcağa daha dayanıklı. Ama Çelik hazni airfryer yapmalarina bi engel yok.Niye sağlıksız olsun anlamıyorum yukarıda rezistas var ve üstündeki fan ile sıcak havayı üflüyor, klasik fırının sadece turbo fanlısı gibi. Sanırım sağlıksız olan kısmı kullanılan haznelerin peetrol türevi olduğu için fazla sıcaklıkta kansorejen madde ortaya çıkarmasıymış ama fırınlarda da kullanılmıyor mu? garip![]()
Bu paylaşım yapıldığında sıfır olarak 1209₺ ydi. Şimdi fiyat yükseltip ikinci el olarak 1209₺ demişler. Muhtemelen iade ürünleri 1209₺ ye satmayı planlıyorlar...2.el 1209 tl , sıfır 1763 tl - 2 .el dedikleri iade gelen ürünler mi ?
TEKRAR STOKTA ÇÖKÜNNN. 4 yıldır kullanıyorum sepetin kaplaması gitti sırf o yüzden yenisini aldım ilk indirimi kaçırmıştım.
2. el almış olabilir misiniz ?1000 TL'ye aldım. Tişört fiyatına yeni evlenen akraba arkadaş fln olursa hediye ederim
Hayır sıfır kuponum vardi2. el almış olabilir misiniz ?