arkadaşlar 9-12k arası telefon arıyorum iphone dışında.Ekranı küçük olmayan,hem sosyal medya hem de oyun için olan basit sorunları olmayan bir telefon lazım
beyler sa omix x600 vardı bende bankamatikte düştü alt taraf kırıldı telefon hafif eğilmiş kasko yaptırdığımız için kvkye götürebilirim.sizce kvkye versem kaç güne döner ve sorunu çözerler mi? telefonu yaptırıp omixle devam etmek mi yoksa çalışıp samsung almak mı?kardeşimde a32 var o gözüme daha...
beyler sa hemen konuya gireyim.benim babam şarkıcı ve aynı zamanda aranjör babama şarkı yaptırmaya gelen birinin geniş bir oyuncak dükkanı varmış babamla şu an araları çok iyi ve ben yaz ayında kendi isteğimle orada çalışacağım.sizce günlük 8 saat çalışma ile oradan aylık ne kadar alırım?
fm mobile oynuyorum brezilya ligi vs oyuncuları alabiliyorum ama norveçten falan ve birkaç ülkeden daha hiçbir futbolcu arattığımda çıkmıyor.ne yapmam lazım acil
agalar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.matematikte 3 hafta sonra sınav var polinomlar ve çarpanlara ayırma bitti 2.dereceden denklemlere geçtik ama temelim zayıf.
polinomlar ve çarpanlara ayırmayı yaklaşık 1.5-2 haftada bitirmeyi düşünüyorum haftasonları da
1) VE 2) bu oynatma...